HOROSKOP ZA 2013.

Lav - godina puna ideja i ambicija

28.12.2012 u 07:54

Bionic
Reading

Lav - godina puna ideja i ambicija

Općenito

Godina će teći u pozitivnom predznaku, razvijat ćete odnose i napokon vidjeti plodove svoga rada iz prethodnog razdoblja. Osjećat ćete se pomalo nesigurno i melankolično sredinom 2013, no ne brinite. U drugom dijelu godine vratit ćete se jači no ikada i imat ćete mnoštvo razloga za zadovoljstvo. Slijedite svoje ideje i ambicije i iznenadit ćete se koliko vas dobrih stvari čeka u novoj godini.

Karijera

Po pitanju karijere možete očekivati velike pomake, od upoznavanja novih potencijalnih klijenata do promjene radne okoline. Moguće su poteškoće u odnosu s kolegama ili nadređenima. Ne budite brzopleti u procjenama, pomoć bi vam mogla doći od ljudi na koje najmanje računate. Brinite o svojoj karijeri i ne zanemarujte budućnost. Ne zaboravite na prednosti timskog rada i budite svjesni svoga doprinosa u međusobnoj komunikaciji.

Ljubav

Uživat ćete u ljubavnim avanturama koje vam donosi novo razdoblje. Slušajte i uzmite u obzir mišljenje svog partnera i ova godina će vas nagraditi mirnim periodom u kojem ćete se osjećati sigurno i voljeno. Naći ćete vremena za bolju međusobnu komunikaciju i razumijevanje. Slobodnima se smiješi dinamična godina u kojoj bi mogli upoznati svoju bolju polovicu. Općenito, Lavovi ove godine mogu očekivati razdoblje jakih emocija i romantike.

Financije

Očekuju vas pozitivne financijske promjene - bit ćete u mogućnosti potrošiti više, što bi moglo graničiti s ekstravagancijom. Mogli biste naslijediti određenu svotu novca, a većinu dodatne zarade ćete utrošiti na osobno usavršavanje i edukaciju. Bit ćete široke ruke i pomoći ćete bliskim osobama slabijeg financijskog stanja.

Zdravlje

U cjelini, vaše će zdravlje biti odlično tijekom 2013. Bit ćete puni pozitivne energije pomoću koje ćete s lakoćom rješavati svakodnevne situacije. Bit ćete izuzetno fizički aktivni i ponovno ćete se posvetiti aktivnostima koje će stimulirati vaš tjelesni i duhovni razvoj. Po pitanju prehrane, poslušajte svoj unutrašnji glas. Ponekad biste mogli osjećati pojačani umor, shodno tome ne zaboravite na odmor.