HOROSKOP ZA 2013.

Blizanci - godina ostvarenja ciljeva

28.12.2012 u 07:53

Bionic
Reading

Blizanci - godina ostvarenja ciljeva

Općenito

Tijekom ove godine učvrstit ćete svoje planove, a raspored planeta bi vam trebao pomoći u ostvarenju ciljeva. Otvaraju vam se nove mogućnosti koje će vas dovesti bliže ostvarenju životnih planova. Moguće su prepreke, no ne dajte se obeshrabriti. Budite praktični i rezultati neće izostati.

Karijera

Na profesionalnom planu moguće su prepreke, no rješenja će vam također biti nadohvat ruke.Velika potpora bit će vam naklonjeni kolege i nadređeni. Pokrenite projekte u prvim mjesecima 2013. i na kraju godine ćete uživati u plodovima svoga rada. U poslu ćete imati otvorene ruke, a u timskom radu ne bi trebalo doći do konflikata. Budite spremni na kompromis, uzmite u obzir mišljenja i sugestije svojih kolega, a takav će vam fleksibilan stav otvoriti mnoga vrata.

Ljubav

U odnosu na prethodne godine vaš će ljubavni život biti mnogo stabilniji, a veze će se razvijati u pozitivnom smjeru. Bit ćete u mogućnosti mnogo bolje izraziti svoje osjećaje i ljubav. Na početku godine moguća je nepovoljna situacija, no ona će se stabilizirati tijekom mjeseci. Očekuje vas harmoničan odnos s partnerom. Za sve slobodne, 2013. je idealna godina za traženje potencijalnog partnera, a vrlo je moguća ljubav na prvi pogled.

Financije

Zaposlene u marketingu i prodaji mogla bi iznenaditi pozitivna promjena po pitanju imovine. Blizanci bi trebali razmisliti o smanjenju troškova na nužni minimum kako bi ostvarili određene planove. Iako ćete biti u mogućnosti pratiti svoje financijske izdatke, kupujte isključivo ono nužno i ne zanosite se vlastitim ekstravagantnim prohtjevima. Sredinom godine moglo bi doći do financijskih napetosti, no te ćete situacije riješiti bez posljedica. Ne podliježite frustracijama zbog financija, a pokušajte izbjeći loše savjete i nesigurne poslove.

Zdravlje

U 2013. vaše će zdravlje biti zadovoljavajuće, iako se ne mogu isključiti manji zdravstveni problemi, pa budite oprezni po pitanju zaraznih bolesti. Održavajte dobru tjelesnu spremu adekvatnom prehranom i vježbanjem, a bitno je da se s vremena na vrijeme opustite i oslobodite stresa. Krajem godine obratite pažnju na probavu.