HOROSKOP ZA 2013.

Ovan - izuzetno dinamična godina

28.12.2012 u 07:53

Bionic
Reading

Ovan - izuzetno dinamična godina

Općenito

U cjelini, 2013. će za vas biti izuzetno dinamična u svim dijelovima vašega života. Vaše mjesto u društvu i obitelji će dobiti na značenju, bit ćete pravi oslonac i pomoć bližnjima. Vaše veze će prijeći na novu razinu, iako je moguća i određena količina osamljenosti koju bi ste trebali iskoristiti za nalaženje unutrašnjeg mira i slobode. Budite spremni raditi ustupke kako biste na duge staze unaprijedili svoju vezu.

Karijera

Kreativna i inventivna strana vaše osobnosti posebno će doći do izražaja tijekom 2013. Surađujte s kolegama i nadređenima kako biste izgradili ugodan i usklađen odnos. Dugotrajni pregovori na radnom mjestu ove će godine napokon uroditi plodom. Prvo tromjesečje je izuzetno povoljno za napredovanje ili povećanje plaće. Ova je godina uvelike povoljna za ostvarenje vaših ambicija i ciljeva. Pokušajte uravnotežiti najvažnije smjernice na profesionalnom području. Vjerujte u sebe i dajte sve od sebe na poslovnom planu ove godine.

Ljubav

Očekujte prosječnu godinu po pitanju ljubavnih veza koja bi mogla biti opterećena nepotrebnim strahovima. Uz pravu dozu mirnoće i strpljenja mogli biste upoznati partnera svog života. Za one u braku, idealno je vrijeme da pronađete nove načine kako usrećiti bolju polovicu. Pokušajte u potpunosti zadobiti pažnju svog partnera. Riješite se negativnih misli i pokušajte prevladati jaz među vama. Volite strastveno i iskreno te uberite plodove prave ljubavi.

Financije

Većinu novca ove godine potrošit ćete upravo na poslovne pothvate ili karijeru. Temeljito procijenite svoje financijsko stanje i uklonite sve nepotrebne izdatke jer će vam u budućnosti u velikoj mjeri biti potrebna financijska stabilnost, a sada je vrijeme da krenete s planom štednje. Moguće su stanovite zapreke, no djelujte onako kako vam instinkt govori.Promislite prije nego što se upustite u rasipno trošenje. Dio novca potrošite za svoje zadovoljstvo, no potrudite se ne potrošiti previše.

Zdravlje

Zdravlje će vas služiti i u 2013, a zdravlje vama dragih osoba u velikoj će se mjeri odraziti i na vašu zdravstvenu situaciju. Tijekom sredine godine moguće su alergije, kao i problemi sa zubima. Brinite za svoje zdravlje i smanjite unos mliječnih i mesnih proizvoda.