tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+11

MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde predviđaju za rujan?

Mjesec rujan obilježit će ulazak Venere u znak Lava, a kako će se ta planetarna promjena odraziti na astrološke znakove, pročitajte u mjesečnom horoskopu koji je za vas pripremila Meri Jerković

Datum objave:
1.9.2012 10:54

Zadnja izmjena:
1.9.2012 11:50

Ulazak Venere u znak Lava učinit će ovaj mjesec eksplozivnijim, toplijim i strasnijim no inače. Većina će ljudi osjećati topli zanos, a puno toga će se morati učiniti i za voljenu osobu.

Saturn egzaltiran u znaku Vage bliži se svom prelasku u znak Škorpiona, pa će mnogi osjetiti kako njegov čvrsti obruč (Rakovi, Vage, Jarci i Ovnovi) lagano popušta. Mnogi će morati zadržati objektivnost (Strijelci, Blizanci i Ribe) u poslovnim događanjima, a Djevice će biti istinski vladari ovog mjeseca, pri čemu će jako pomagati zemljanim prijateljima (Bikovima i Jarcima).

Opšrinije o svakom pojedinom znaku pročitajte u Mjesečnom horoskopu na tportalu.

211385,206222,202978,202167

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr