tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
0
Pula
+9
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+11

MJESEČNI HOROSKOP

Što su vam zvijezde pripremile u kolovozu?

Možda ste na godišnjem, možda ste na poslu. Bilo kako bilo, pročitajte što astrologinja Meri Jerković predviđa za kolovoz i pripremite se za nadolazeće tjedne

Datum objave:
1.8.2012 9:49

Zadnja izmjena:
1.8.2012 10:40

Ovnove čekaju povoljne financijske prilike, no na ljubavnom planu neće sve biti ružičasto. Bikovima, s druge strane, kolovoz će biti romantičan, no budžet će im biti potpuno tanak. Blizanci će, naravno, nastaviti svoje ljetne avanture istim žarom kao i do sada, a Rakovi neće dopustiti da im nedostatak novca pokvari raspoloženje – ili barem ne bi trebali.

Lavovi će u kolovozu uhvatiti neuhvatljivo, a pedantne Djevice će malo pustiti da ih strast ponese. Vage će biti više materijalno orijentirane, dok će Marsove vibracije pridonijeti Škorpionovoj zbunjenosti.

Strijelci će više raditi nego inače i neće im biti lako ugoditi, a Jarci neće moći pronaći dovoljno ambicije za kolovoz. Vodenjaci će rješavati ljubavne probleme koji ih već dugo muče, dok bi se Ribe mogle naći izdane od najvoljenijih.

Opširnu astrološku prognozu pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu.

206222,202978,202383,202167

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr