tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
0
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

MJESEČNI HOSORKOP

Što vam zvijezde predviđaju za srpanj?

Ljeto je već počelo, slijede godišnji odmori, putovanja i druženja. Pročitajte što astrologinja Meri Jerković predviđa za sedmi mjesec u godini

Datum objave:
1.7.2012 7:29

Zadnja izmjena:
1.7.2012 10:27

Ovnovi bi trebali pripaziti na svoju tvrdoglavost jer ih u ovom slučaju neće odvesti daleko, već bi mogla izazvati kontraefekt. Razumijevanje i osmijeh ponekad su puno učinkovitiji. Merkur u znaku Lava radit će malo problema Bikovima, dok će Venera i Mars pogodovati Blizancima i pružiti im mnoge prilike za zabavu i izlaske.

Vladajući znak, Rak, uživat će u svom mjesecu, dok će Lavovi osjećati da nazaduju u svakom pogledu, ponajviše zbog retrogradnog Merkura. Djevice bi trebale prestati držati konce u svojim rukama, kontrolirati živote svojih najbližih članova obitelji te se malo opustiti. Vage će biti pod pozitivnim utjecajem Venere i Sunca, dok će Škorpioni imati problema s Merkurom u iritantnom znaku Lava.

Strijelce će u srpnju zahvatiti neuobičajena nostalgija, a Jarci će zadovoljstvo potražiti u intenzivnim izlascima. Vodenjake će provocirati ljudi s kojima se ne slažu, a i Ribe bi trebale pripaziti na impulzivne reakcije.

Opširnu astrološku prognozu pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu.

200443,194092,195643,193664

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr