MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde predviđaju za lipanj

01.06.2012 u 09:30

Bionic
Reading

Stiže nam i pravo ljeto. U lipnju zvijezde donose nove izazove, uzbuđenja i avanture. Što vam lipanj nosi, možete pročitati u mjesečnom horoskopu tportala

Ovnovima lipanj donosi neočekivanu živost i potrebu za gubitkom odgovornosti. Bikovi više nisu u centru pažnje pa pokušavaju zadržati interes svojih partnera i zaokupiti se bilo kakvim laganim užicima. Blizanci su vladari zodijaka tijekom lipnja – slijedi dinamičan mjesec pun važnih događaja koje bi mogli pamtiti ostatak života.

Rakove koji su u vezi čeka miran i ugodan mjesec, no samci bi se mogli naći u kovitlacu strastvene veze koja će im pomutiti razum. Lavovima će lipanj probuditi ambiciju i potrebu za društvom – neki nemir koji će ih staviti u centar pažnje. Djevicama slijedi mjesec dvojbi i mogućih sukoba, no uz koji koristan savjet horoskopa možda prođe bez negativnih posljedica.

Vage će se osjećati strastveno i pomalo sebično u lipnju – neće se predati pritiscima posla i partnerovoj ljubomori. Škorpionima slijedi rastrošan i zanimljiv mjesec onoliko pun strasti koliko će to zahtijevati od partnera. Strijelci će lipanj doživjeti kao mjesec komplikacija, no uz vjeru u sebe nema toga što ih može pobijediti.

Jarce u lipnju čeka napetost – na svim planovima – a zanimljive situacije proizaći će samo uz rizik. Zauzeti Vodenjaci će napokon osjetiti mir u svojoj vezi, a samci će intenzivno tražiti ljubav. Ribe neće dobro spavati u lipnju, no ako pristupe sukobima pomirljivo – možda čak i uz riječi pohvale – strpljenje će im biti nagrađeno.

Detaljnije o tome što su vam zvijezde pripremile u lipnju pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu koji je za vas pripremila Meri Jerković.