NESVJESNE METODE

Kako horoskopski znakovi odaju da im se sviđate?

05.06.2012 u 10:06

Bionic
Reading

U fazi flerta, koketiranja, odmjeravanja snaga, nije lako otkriti sviđate li se nekome stvarno ili se naprosto radi o prijateljskom ponašanju. Bez obzira radi li se o vatrenim Ovnovima ili emotivnim Ribama, svaki horoskopski znak ima jedinstvene, možda nesvjesne pokazatelje kojima vam pokušava dati do znanja da ste u igri. Pa pogledajte koji su to znakovi

OVAN

Ovnovi ne vole okolišati pa ako im se sviđate, vjerojatno će vam to otvoreno i reći. No, ako igraju na kartu tajanstvenosti, onda svakako obratite pažnju na manire, poput nervoznih pokreta i meškoljenja. To nisu pokazatelji da bi radije bili negdje drugdje, nego da se žele pokrenuti nekamo, ali s vama!

BIK

Bikovi su uglavnom tradicionalni, konvencionalni tipovi, pa ako mu se sviđate, on ili ona će vam se upucavati na neki tradicionalan, možda i starinski način. Pitanja poput koja vam je najdraža boja, hrana ili cvijeće, znači da vas planiraju izvesti te da pokušavaju smisliti savršen spoj.

BLIZANCI

Blizanci spadaju u skupinu koketa čiji su umovi vječno budni i aktivni, a vole razgovarati sa svima koje upoznaju o najrazličitijim temama. No kako prepoznati da u vama vide nešto više od neobaveznog flerta? Najbolji znak za to jest ako vas osim uobičajene konverzacije počnu zapitkivati osobna pitanja.

RAK

Rakovi su orijentirani uglavnom na obitelj pa ako se prema vama počnu ponašati empatično, onda je to dobar znak da ste im zapeli za oko. Ako se postave zaštitnički, to je još jedan znak da im se sviđate. No ako vas pozovu da se upoznate s njihovom obitelji, to je gotovo siguran znak da vas vide kao potencijalnog partnera.

LAV

Lavovi vole dramatizirati pa kako onda prepoznati da veliki spektakl koji pripremaju uključuje iskrene osjećaje prema vama, a ne samo poziranje? To ćete sigurno znati ako se odreknu toga da budu u središtu pažnje i puste vas da sami uživate u tome, sretni da mogu biti vaši najveći obožavatelji.

DJEVICA

Logične i praktične, Djevice neće na sva zvona pokazati svoju ljubav nekom velikom gestom. Ako pronađu vremena i pitaju vas za vaše osjećaje ili ih sami izraze u četiri oka i opuste se u vašem društvu, to je dobar znak da nešto više postoji.

VAGA

Životi Vaga su izbalansirani i iskreni i oni prema tome imaju lagodan stav. Pa kako biste onda trebali znati jesu li samo pristojni ili im se zbilja sviđate? Najbolji je pokazatelj ako vas puste u svoj svijet i pozovu vas na romantično druženje.

ŠKORPION

Znate ćete da vas je Škorpion uočio na radaru ako zuri u vas s druge strane prepune prostorije. Njihov intenzivan pogled učinit će da se osjećate kao da ste sami u prostoriji. Škorpion se može činiti hladan u početku, ali neće trošiti vrijeme na bezvezne razgovore ni s kim za koga nije zbilja zainteresiran.

STRIJELAC

Strijelci su društveni i otvoreni pa je njihovo pretjerano prijateljsko ponašanje lako zamijeniti za nešto više. Vrijeme koje provode u društvu im je vrlo dragocjeno pa ako se nađu s vama više puta u jednom tjednu, koji je vjerojatno zatrpan, to je prilično dobar znak da ste ih osvojili.

JARAC

Jarac gotovo da skriva karte koje drži u ruci pa može biti vrlo teško odrediti je li zaista zainteresiran. Ako se njihova stroga vanjština slomi u vašoj prisutnosti i ako kradu vrijeme, primjerice od posla, da bi vas ugurali u svoj pretrpani raspored, vjerojatno u vašoj vezi vide romantičan potencijal.

VODENJAK

Vodenjaci razmišljaju izvan uobičajenih okvira pa nabacivanjem tradicionalnih ideja možete jedino biti izbačeni kroz prozor. Ako se svidite Vodenjaku, on će vas minutu provocirati i nabacivati šale, a druge minute započeti dubok intelektualni razgovor. Njihovo ekscentrično ponašanje znači da vas odmjeravaju i pokušavaju shvatiti možete li se uklopiti u njihov neobičan svijet.

RIBE

Dobra vijest je ta da Ribe nije teško pročitati. A još bolja da jednom kad se svidite Ribana, obasipat će vas pažnjom i nježnošću. Posve je moguće da dobijete rukom napisanu pjesmu ili portret koji je on ili ona nacrtao.