HOROSKOP SAVJETUJE

Kako se postaviti nakon prekida?

14.06.2012 u 09:30

Bionic
Reading

Osjećate se loše zbog nedavnog prekida? Evo par astroloških savjeta kako se postaviti i pripremiti u potpunosti za novi početak

OVAN
Zaboravite konačno bjesomučno griženje noktiju, neprestano ponavljanje u sebi 'da sam barem nešto drugo rekao/la' i prestanite se mučiti. Vrijeme je za novi stav, ali i novu frizuru. Ne bojte se promjene, makar to bila nijansa vaše prirodne boje, bitno je ionako da se sviđate sebi i odmah ćete se osjećati bolje.

BIK
Recite 'da' zdravim promjenama. Utapanje tuge u beskrajno slatkim desertima zadovoljit će vas samo privremeno, a šteta koju možete time nanijeti koži i debljini, sigurno vas neće razveseliti. Umjesto toga iskoristite vrijeme da si ugodite zdravom hranom, vježbom i nekolicinom površnih promjena koje će laskati figuri.

BLIZANCI
Vi ste genijalci kad treba savjetovati prijatelje u vezi njihova ljubavnog života. Ali zašto ste onda tako strogi prema sebi? Prestanite se vraćati u prošlost i gledajte naprijed, jer čeka vas briljantna budućnost. Sjećate se onog opuštajućeg vikenda koji ste planirali s partnerom? Isplanirajte taj put koji zaslužujete sami ili s prijateljem. Vratit će se novi, sa sjajem u očima, a i nikad ne znate koga možete upoznati na putu.

RAK
Ispraznite ormare, partnera više nema i oni slatkiši koje je obožavao također trebaju nestati iz kuće. Promjena na zdraviji režim prehrane isplatit će se naveliko kad nakon nekog vremena shvatite da vam je figura vitkija, da vam je koža zdravija i da imate sjajniju kosu. Da, vrijeme je da bacite u smeće i onaj paket sladoleda koji čuvate u frizeru.

LAV
Ne dozvolite da vas izgubljena ljubav ostavi s osjećajem depresije i beznađa. Vrijeme je da vratite malo sjaja koži te upotpunite doživljaj novom frizurom i blještavom novom odjećom koja vam se slaže s bojom očiju. Zapamtite – zaslužujete ono najbolje!

DJEVICA
Dobar osjećaj možete vratiti pravilnom prehranom, vježbanjem i odabirom najboljeg kad je u pitanju šminka i odjeća. Posvetite se sebi i zasjat ćete novim izgledom, i to možda baš onim stilom koji vaš bivši nije nikad odobravao. Ostavite se uspomena i gledajte naprijed kako bi stekli pozitivne emocije u vezi budućnosti.

VAGA
Samo recite 'da' kad vas prijatelji zovu na tulum, na izlazak u grad ili čak na dan proveden u spa-centru. Vrijeme je za odmor, relaksaciju i rekreaciju. Osjećate ćete se dobro, izgledat ćete dobro i vrlo brzo zaboraviti na bivšu ljubav.

ŠKORPION
Vrijeme je da prigrlite promjene. Možda je to skraćivanje dugačke, ravne kose koju je bivši toliko silno htio da zadržite, a vi ste je potajno mrzili održavati. Možda su to izlizane traperice u ormaru koje će vam nakratko vratiti lijepe uspomene na zajedničke izlete. Riješite se suvišne prtljage i prigrlite nove modne dodatke koji će odražavati vas nove i neovisne.


STRIJELAC
Vrijeme je da prekinete članstvo u klubu u koji ste zajedno odlazili. Riješite se izraza 'mogao sam, trebao sam, htio sam' i sličnih mučenja. Umjesto toga krenite na jogu i ne zaboravite novu slatku odjeću koja će vam održati raspoloženje na nivou.

JARAC
Zaboravite više taj izraz lica 'nitko me ne voli' i otkrijte nešto novo. Istaknite svoje prekrasne oči tamnom maskarom, svijetlim sjenilom koje vam naglašava boju očiju i tankom crtom na kapcima. Iskušajte novu boju ruža za usne, možda neku boje breskve ili lagano ružičastu za promjenu?

VODENJAK
Okruženi ste prijateljima koje ste vjerojatno malo i zanemarili u nastojanju da vam veza funkcionira. Vrijeme je da se vratite na društvenu scenu i okupite sve one ljude do kojih vam je stalo i koji pozitivno utječu na vas, jer svima njima je stalo do vas! Osjetite ljubav i proslavite je novim izgledom kojim ćete ugoditi samo sebi, jer ionako nije važno što drugi misle.

RIBE
Zaigranost sjajno opisuje vaše raspoloženje, a zaigrana odjeća veselih boja odlično pristaje vašem stilu. Proslavite odlazak bivšeg novim žutim šalom ili majicom i upišite plesni tečaj kako bi ostali u dobrom raspoloženju. Bit ćete veseliji i sretniji za tili čas!