VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP

Zašto su Bikovi najveći ljubavnici Zodijaka

24.04.2012 u 09:52

Bionic
Reading

Tvrdoglavi, ali senzualni Bikovi u ljubavi su beskompromisni. Zašto nose epitet najvećih ljubavnika Zodijaka, pročitajte u velikom ljubavnom horoskopu Bika

Ljubavni horoskop Bika donosi Meri Jerković
ŽENA BIK U LJUBAVI

Njezina ljubav nije nametljiva, ali joj se lako može dogoditi da ne prepozna trenutak kada je druga strana u fazi otvaranja i da na takvu vrst otvorenosti odgovori slatkim smijehom. Lako može uvrijediti druge, ali treba čovjek s njom biti strpljiv i objasniti joj da se ispod Mjeseca mogu raditi i neke manje racionalne stvari. Budući da je oštroumna i pametna, ona to brzo svlada pa sniva i onda kada djeluje pomalo groteskno. Proklete krajnosti!

Mekušci su vrsta koju najviše od svega mrze u životu – kako životinjsku tako i ljudsku. Rijetko se kad žale, mirno će izdržati sve životne probleme, s bračnim partnerima će buditi nadu u svakoj prilici kada se osjećaju poraženi. Ne očekuju pomoć sa strane i ne podnose slabost u bilo kojem obliku. Zato, dragi moji supružnici, ljubavnici, prijatelji, ako niste jaki, bar pokušajte prikriti koliko ste slabi ili, još bolje, naučite nešto iz njezina primjera. Ovo može biti veoma važno za vezu!

MUŠKARAC BIK U LJUBAVI

Na sentimentalnom planu on vidi dalje, bolje i dublje od drugih muškaraca. Zna razumjeti ženu, prozreti ljudsku dušu i budući da je svjestan tog rijetkog dara, nada se da će mu on donijeti sreću. Kako su svjesni da ljubav zna umrijeti na razne načine – e, to ih izluđuje i zbog toga su ljubomorni i posesivni do ludila. Njegova žena mora biti uvijek prava dama, lijepo obučena i pristojnih manira. Ne vole muškobanjaste žene i preferiraju tradicionalan odgoj.

Naravno, njegova žena mora biti inteligentna, ali s izraženim osjećajem za svoje mjesto, jer ne voli da se njegova prava ugrožavaju. Ne nude ženama teoretska romantična naklapanja, ali njegova romantika u sebi ima nečeg prizemnog, putenog i nadasve strastvenog. Njih sjajno opisuju stihovi iz Biblije: '...jer ljubav je jaka kao smrt, a ljubomora tvrda kao grob.'

UPUTE ZALJUBLJENIMA U BIKA

Bikova glavna karakteristika je tvrdoglavost. Ta osobina im često dođe glave, ali sebe ne mijenjaju. To je jače od njih. Ipak, kako im je životna filozofija s dosta jasnog i praktičnog smisla, ipak ne dopuštaju sebi neke neostvarive snove ili ciljeve.

Jako su ponosni na epitet najvećih ljubavnika Zodijaka. Bez ljubavi neće, ne žele, teško žive i jako pate; moraju voljeti, maziti se i dodirivati s nekim pa makar se radilo o pogrešnoj osobi. Iako ih jako privlače sentimentalne veze, nikada ne preuzimaju inicijativu. Vole privlačiti ljude, ali neće jurišati na vas prije nego što dobro promisle što će napraviti s vama. A kada odluče da ne mogu više bez vas, da vas vole, onda oni to misle do kraja, a kraj je jako puno. Ako im poremetite obrazac planiranja, budite sigurni da ćete imati razjarenu ženu/muškarca kojem neće trebati crvena marama da vas nabode na svoje rogove. Poslije će vam mirno reći da ste sami za sve krivi!

SLAGANJA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Kako vatreni znakovi vrlo otvoreno i bez stida pokazuju svoje emocije, ta direktnost i prodornost Bika jako smeta. Obožavaju Lavove jer ih njihov zreo pristup seksu opčinjava i zaluđuje. Česta veza u životu prepuna strasti, ali i ljubomore, ne nužno sretna. Ovnovi lagano prošeću pored Bikova ne zaustavljajući se, previše rogova na jednom mjestu. Strijelci nemaju pojma o čemu oni uopće zbore, ne podnose se.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Zračni znakovi puno očekuju od Bikova. Tragaju za njihovom seksualnom cjelovitošću i strasnom puninom. Najčešće ovoj emociji podlegnu Vage, često zasnivajući s njima veze prilično konfliktne, ali ispunjene emocijama. Blizanci ih vrckavo zavode, duhovitošću zadržavaju, ali ne funkcioniraju dobro u svakodnevnici. Vodenjaci lako zapale Bikove, koji se u ovoj kombinaciji osjećaju poput vodiča kroz Kama Sutru. Poslije već posjed, ljubomora i pretjerana putenost odgurnu Vodenjaka na drugo mjesto.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Kod vodenih znakova prevladava sposobnost prilagođavanja, emocije dominiraju, a to Bikovima sjajno odgovara. Rak je obiteljski i odličan partner. Točno zna što jednom Biku treba i to nudi kapom i šakom. Ribe i pored svoje nepraktičnosti i maštovitosti često 'zauzdavaju' Bikove u stabilnim i dugim vezama. Škorpion probudi i protrese svu unutrašnjost jednog Bika i u tim silnim isprepletanim emocijama njihov život prolazi u igri - toplo i hladno.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Ozbiljnost, snažne emocije, jako samopoštovanje oslikava sve zemljane znakove. Sjajno se slažu s Djevicama, ta kombinacija je moćna iako su njihove veze i odnosi ukočeni. Jarci znaju ugoditi Bikovima na svim razinama materijalne prirode i općenito sigurnosti, ali često izostane tjelesnost u ovoj vezi. Kada se zaljube dva Bika, onda se moraju pripremiti na mnoge procese koji bitno mijenjaju njihovu prirodu. Inače strasna veza koja nije nužno dugoročna.