HOROSKOPSKE ZAVRZLAME

Što kad on igra igrice s vama?

08.05.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Teško je izaći kao pobjednik i osjećati se dobro kad se vaš partner ili potencijalna ljubav ponaša nezrelo ili se igra s vašim zdravim razumom. Evo nekoliko savjeta po astrološkim znakovima kako se nositi s takvim situacijama

OVAN
Vi nećete trpjeti takvo ponašanje ni jedne minute, već ćete svom snagom uzvratiti. Možda ćete čak imati i izljeve bijesa, razbacivati stvari okolo. Ponašajte se kao velika beba i budite u najgorem izdanju. Onaj koji vrišti najglasnije – pobjeđuje.

BIK
Vi najiskrenije mrzite takve stvari jer smatrate da jednostavno nisu lijepe. Postupite onako kako vam dođe prirodno, instinktivno i budite posve tihi. Iza toga možete izvući nadurenu, kiselu facu i zalupiti nekoliko puta vratima. Odbijte svaku uslugu u tom trenutku. Vaš partner će se toliko prepasti da će se početi ponašati ozbiljnije.

BLIZANCI
Ako partner pokuša vama manipulirati, vi ćete ga u sekundi natjerati da požali. Vaša nevjerojatna sposobnost da započnete beznačajan razgovor koji može nevjerojatno dugo trajati znači da će vaš partner vrlo brzo učiniti sve da vas ušutka, i to baš sve! Zato, samo nastavite brbljati!

RAK
Ova će situacija u vama vjerojatno izazvati roditeljske instinkte. No budete li ugađali toj strani svoje osobnosti previše, vaš će partner postati još nezreliji i vjerovati da vas može vrtjeti oko malog prsta, kao što je mogao i svoju mamicu. Odgovor je čvrsta ljubav.

LAV
Možete ubosti ravno u srce problema kako biste preuzeli potpunu kontrolu nad vezom. Budete li rikali dovoljno glasno, vaš partner će se srediti i početi normalnije ponašati. On ionako vjerojatno iskušava vaše granice i provjerava s čime se sve može izvući.

DJEVICA
Imat ćete dan odmora počne li se vaš partner ponašati čudno. Analitičar u vama će odmah doći do izražaja. Nekoliko istinski osobnih, provokativnih pitanja, zajedno s neodobravajućim pogledom i vaš će se partner početi vrpoljiti. Nitko ne može podnijeti previše tog istraživanja.

VAGA
Vi mrzite sukobe, a mrzite i vulgarne ispade i ružno ponašanje. Možda bi najbolje bilo da završite problem taktičnom porukom ili vašim karakterističnim 'žao mi je' mailom. Razgovor s partnerom oči u oči mogao bi biti previše zbrkano.

ŠKORPION
Vi uživate u psihološkim igricama. Kako savršeno manipulirate samim sobom, uvijek ste u elementu. Partneru pružate dovoljno mjesta i puštate ga da diše. Vaša veza bi se mogla razvijati u atmosferi Hitchcockova filma.

STRIJELAC
Vi nikad ne igrate igre, jednostavno kažete kako stvari stoje. No, vaše uživanje u šalama i manjak osjećaja obaveze može potaknuti nezrelo ponašanje. Budite otvoreni i posramite partnera jednako onoliko koliko i on posramljuje vas, to će im zatvoriti usta.

JARAC
Ne zabavlja vas nikakva vrsta nezrelog ponašanja, pa ni ne oklijevate dati partneru do znanja da vam uopće ne odgovaraju igrice. Kao i svaki ljuti roditelj, morate ukrotiti dijete onako kako samo vi to znate. Vaš će partner ili popustiti i smiriti se ili otići.

VODENJAK
Takav stav u vama izaziva nelagodu. Više volite veze u kojima se možete opustiti i prepustiti se sa što manje buke. Kako biste izbjegli bilo kakvu neugodnost, mogli biste se potpuno isključiti i u stilu profesora otkačiti partnera ignoriranjem. On će uskoro shvatiti da popusti ili da odustane.

RIBE
Vi dajete sve od sebe u ovoj situaciji. Sposobni ste u trenutku okrenuti uloge i vratiti istom mjerom. Kad partner jednom shvati da ste bolji od njega u ovoj igri, više mu neće pasti na pamet igrati se s vama.