ANITA DUJIĆ:

'Horoskopi su tako općeniti da uvijek nešto pogode!'

23.03.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Anita Dujić, jedna od naših najuspješnijih misica, otkrila nam je što misli o horoskopu, koliko vjeruje i koliko se oslanja na njega

Lijepa Anita Dujić se 2001. okitila titulom Miss turizma svijeta nakon čega je dobivala poslove od Hrvatske do Kine. Osim manekenske, iza sebe ima i glumačku karijeru, okušala se kao uzorna supruga Marina Boras u telenoveli 'Pod sretnom zvijezdom'. Premda se često pojavljuje na domaćim događanjima, pogotovo onima koji imaju veze s modom i kozmetikom, Anita dobro skriva svoj privatni život. No nije tajna da je već dugo u sretnoj vezi s Ivanom Veljačom, bratom Jelene Popović Volarić.

Zvijezde su joj dodijelile dupli znak Vage (u znaku i u podznaku), no za razliku od ovih neodlučnih smutljivaca koji vječito nešto važu, ona djeluje prilično sigurno u sebe i svoje odgovore. Pročitajte tko joj je bio prva ljubav, s kojim se horoskopskim znakovima slaže i koji joj idu na živce.


Koji ste znak i čitate li horoskop?

Po horoskopu sam Vaga, i to dupla (u podznaku također).

Horoskop čitam vrlo rijetko i predstavlja mi isključivo zabavu, ali sam od par poznanika, koji se bave time, čula neke zanimljivosti i karakteristike određenih znakova, pa znam ponešto.

Koji vam je znak simpatičan?

Škorpioni su mi zanimljivi (imam ih par u svojoj okolini) i Strijelci. Poznajem neke ljude pod tim znakovima i dobro se slažemo.

Koji vam znak ide na živce?

Hm, teško je reći. Ljude ne procjenjujem po horoskopu, a arogancija, egoizam i zloba mogu pripadati bilo kojem znaku.

Anita Dujić za Kozmo
S kojim se znakovima najbolje slažete?

E sad, ne pratim baš što su u horoskopu ljudi s kojima radim, ali u ljubavi su to uvijek bili isti znakovi kao ja ili susjedni znakovi! Najčešće se zaljubljujem u Vage, Djevice, Škorpione...

Koji horoskopski znak je bila vaša prva ljubav?

Bio je Vaga, kao i ja, i nismo se baš najbolje slagali.

Procjenjujete li ljude prema astrološkom znaku?

Naravno da ne, no nije na odmet znati koji su znak. Ponekad razjasni neke stvari...

Je li vam se ikad desilo da ste pročitali horoskop i da se to ostvarilo?

Moram priznati da je par puta i bilo nešto u tome što sam pročitala, ali horoskopi, pogotovo u časopisima, su toliko općenito napisani da nije ni čudo da nešto pogode!