VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP

Kako osvojiti i zadržati Ovnove?

03.07.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon općenitog profila svakog pojedinog horoskopskog znaka, donosimo vam veliki pregled ljubavnih odnosa unutar zodijaka. Dakako, prvi na tapeti je vladajući znak Ovan. Premda se muškarci i žene Ovnovi razlikuju, povezuje ih ipak upornost i vatrenost koju pak pogrešni koraci mogu lako ugasiti. Kakvi su u ljubavi, kako ih osvojiti i zadržati te s kojim se znakovima najbolje slažu, pročitajte u velikom ljubavnom horoskopu Ovna

Veliki ljubavni horoskop prvog astrološkog znaka Ovna donosi vam Meri Jerković

ŽENA OVAN U LJUBAVI

Ona vas je ugledala i srce joj je zatitralo, spoznala je da ste vi taj - heroj - i odmah svijetu obznanila početak lova. Preuzima inicijativu i zakazuje vam sastanak, baca se pod kotače vašeg automobila, slatko vam se smije, jednostavno osjećate koliko ste joj dragi i, naravno, tko može ostati hladan na sve to? Nitko! I vrijeme je da joj predate svoje srce.

Ako se previše opirete izabrali ste pogrešnu taktiku - zbog pomanjkanja ustrajnosti, ona će odustati od vas. Lako će umiriti svoju savjest komentirajući kako je zaista učinila sve da vas privuče sebi, ali čovjek nekada i ne uspijeva u svojim nakanama. Nakon određenog vremena zaboravit će vas i krenuti dalje.

MUŠKARAC OVAN U LJUBAVI

Njegova odanost u ljubavi neizmjerna je, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja mu se neće držati uz skute, ali i koja neće zahtijevati potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima - želi dominirati nad partnericom, a potajno osjeća želju da partnerica dominira nad njim. Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često puta tamne i pune čežnji.

Da bi vas ovaj muškarac volio, on se mora ponositi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti. Mada od vas puno zahtijeva, dvostruko će vam to vratiti. Ako ste ga povrijedili, vatra će lako buknuti u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led. Njegova je vatra vrela, ali se lako hladi, a led može biti vječan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

UPUTE ZALJUBLJENIMA U OVNA

Voljenu osobu idealiziraju očekujući od nje zaista nemoguće stvari, tvrdoglavo odbijajući primijetiti prljave cipele dok zaista ne postanu tako blatnjave da ih više ne mogu niti smiju ignorirati. U stanju su kritizirati, zajedljivo primjećivati vaše promašaje ili s humorom prepričavati vaše slabosti, ali kada su s vama, beskrajno su nježni, odani i samo vaši.

Budući da su uvijek u društvu, budite spremni da što zbog njihova izgleda, ali i neobična šarma, plijene ljude od sedam do 77 godina. Morat ćete im slijepo vjerovati kamo god pođu i ma što rade. Međutim, nećete imati razloga za brigu. Kada jednom postanu vaši, bit će vam potpuno odani.

SLAGANJA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Vatrene znakove u ljubavnim odnosima krasi izuzetno praskava energija i burna emotivnost. Ah ti Lavovi koji se brzo ljute, još brže praštaju. Adrenalinski tipovi ogromne energije. Krasi ih velika fizička snaga i jaka seksualnost, a drugima mogu biti vrlo inspirativni. Sjajno se slažu među sobom, iako primat najbolje veze drži ljubavna kombinacija sa Strijelcem. Najgora je ona kada dva Ovna na jednom mjestu pokušavaju ostvariti dugu i stabilnu vezu.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Zračni znakovi čak i na ljubavnom planu se smatraju 'mentalcima' koji prednost daju komunikaciji, kontaktima i odnosima s drugim ljudima. Originalni su mislioci, lučonoše ljudskih dostignuća i novih ideja, i Blizanci i Vodenjaci često znaju u dodiru s Ovnom polučiti markantne i dinamične odnose. Kroz njih Ovan može istraživati i ispitivati nove prostore ljudske emotivnosti i iskustva. Najstrasnija kombinacija je s Vagom, tu ima puno seksa, dodira, ljubavi i ljubomore.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
'Vodenim ljudima' najčešće vladaju emocije i intuicija. Povučenost i misterioznost ovih znakova mogu privući nakratko jednog vatrenog Ovna koji uzdrma njihovu smjernost i mirnoću. U trenucima kada se Ovan želi smiriti i osnovati obitelj okreće se kompliciranom Raku. Lakše je zasnovati takvu vezu, nego se iz nje izvući. Škorpionska strastvenost i posesivnost lako 'upale' čula kod Ovnova, ali ne i dugoročno. Ribe donose puno ljubavi i strasti u njihov odnos, gdje Ovan mora preuzeti ostatak realnog svijeta na svoja pleća.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Kako su uvijek na zemlji, takvi su i u ljubavi - konzervativni i realni. Ovnovima uopće ne paše njihova spartanska disciplina. Bikove uopće ne kuže na dulje staze, pored Djevica prolaze ne primjećujući ih, a s Jarcima često ostvare ljubavnu, bračnu i stresnu vezu. Imperativ 'zauvijek' koji krasi zemljane znakove zapravo plaši Ovnove.