tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+15
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+14

MARTINA VRBOS:

'Dečko mi je Škorpion i to je to, divno nam je!'

Simpatična riječka pjevačica Martina Vrbos nedavno se upustila u posve drugačiju i fizički zahtjevniju avanturu - preživljavanje u reality showu. Već je ranije rekla da je iz takta najviše može izbaciti nezahvalnost, a u mini intervjuu za tportal otkrila je svoje stavove prema astrologiji

Datum objave:
16.3.2012 10:00

Zadnja izmjena:
16.3.2012 12:14

Tridesetogodišnja pjevačica iz Rijeke, Martina Vrbos u posljednje je vrijeme čini se krenula drugačijim životnim putem. Iza sebe ima ozbiljne glazbene suradnje - godinama je bila članica riječke grupe Putokazi, pjevala je kao prateći vokal za Let 3, surađivala sa Zoranom Predinom, Radom Šerbedžijom, Đorđem Balaševićem, okušala se i kao voditeljica hip-hop glazbe na MTV Adriji, snimala reklame, a sad je, osim što priprema novi album, odlučila prihvatiti izazov i sudjelovati u reality showu 'Survivor'.

Premda je emotivna kao i svaka Riba, ipak smatra da je previše 'živa' i nimalo povučena, što također pripisuju tom astrološkom znaku. Martina je već neko vrijeme sretna u ljubavi, i to sa Škorpionom, s kojima općenito ima najbolji odnos u životu.


Koji ste horoskopski znak?


Ja sam Riba u horoskopu. Kažu da su Ribe emotivne i da su veliki sanjari, to je istina. Tako da, što se toga tiče, mislim da sam pljunuta Riba, ali opet s neke druge strane… Ribe su povučene i tihe. E tu nisam baš sigurna koliko odgovaram tom opisu!

Čitate li horoskop?

Kad sjednem u kafić, obavezno pročitam sve novine, pa tako i horoskop. U novinski horoskop ne vjerujem, ali je dobar osjećaj vidjeti u svim poljima pet zvjezdica. Onda se taj dan osjećam bolje…

Koji vam je znak simpatičan, a koji vam ide na živce?

Škorpioni su mi simpatični, nema nekog posebnog razloga, jednostavno jesu. Bolje me pitaj koji mi znak ne ide na živce, pa da onda vidimo koji su to znakovi, ali ovako… Ne znam točno reći.

S kojim se znakovima najbolje slažete?

U ljubavi se najbolje slažem sa Škorpionima, definitivno. Ma općenito, s njima se najbolje slažem po svim horoskopima i u životnim situacijama. Dečko mi je Škorpion i to je to… Divno nam je. U poslu sam se opekla i na Vagu, i na Blizance, i na Lava, pa mislim da neke stvari nemaju veze s horoskopom. Što se tiče prijateljstva, imam puno prijatelja i kad bih sve posložila, imala bih cijeli horoskopski kalendar, tako da tu ne mogu odvojiti neki znak. Naučila sam se nositi s njihovim manama i vrlinama jer kad nekog voliš, sve prolazi…

RTLMartina u Survivoru Što mislite o konzultiranju osobnog astrologa?

Palo mi je to sto puta na pamet, ali uvijek se nekako bojim. Koliko god mi je to sve za zabavu, dio mene ima i neki strah od nepoznatog. Tako da ne želim ni približno znati što mi budućnost donosi ili da me se usmjerava prema zvijezdama. Zamisli da gleda u zvijezde, a ono prođe meteor i u tom trenu ispiše mi krivu kartu… I ja odem u krivi smjer! Bolje ne, bolje ostati na novinskim zvjezdicama.

Kad biste mogli birati, koji biste vi znak voljeli biti?

Riba! Volim svoje vrline i mane!

Procjenjujete li ljude prema astrološkom znaku?

Ma kakvi… Ali zamislite da to radim, pa užas!

Je li vam se ikad dogodilo to da ste pročitali horoskop i da se ostvarilo ono što je u njemu pisalo?

Ne, nikada, ali tko zna…

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr