HOROSKOP ZA PREZAPOSLENE

Kako pronaći vrijeme za ljubav?

20.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Privatni život nerijetko pati zbog naših svakodnevnih obaveza, nekima više, nekima manje. Kako bilo, za ljubav uvijek treba napraviti mjesta, pa ako ste slučajno zaboravili kako, poslušajte savjet horoskopa

Ako mislite da dan nema dovoljno sati da biste kvalitetno i onako kako želite proveli vrijeme s dragom osobom, uvijek postoji način da napravite još malo mjesta u danu. Ne znate kako? Poslušajte savjet horoskopa!

Ovan
Znate onaj najnoviji hobi kojeg ste se uhvatili kao pijan plota i u kojem toliko uživate? Prije samo godinu dana niste imali blagog pojma što bi to moglo biti, a danas se postavljate kao neprikosnoveni stručnjak. No, to je samo još jedna u nizu vaših sitnih opsesija koje vas ometaju u ostvarenju kvalitetne ljubavne veze. Nakratko zaboravite na svoje želje i posvetite se partneru.

Bik
Bikovima je teško pojmljiv koncept brzinskog izlaska i upoznavanja jer uz romantičnu ljubav najčešće vežu cjelovečernji izlazak, romantično proveden dan ili vikend s nekim. Tako biste mogli završiti preskakanjem ljubavi u potpunosti. Prisilite se da izdvojite barem sat vremena dnevno za spoj ili, ako ništa drugo, samo par minuta za neku brzinsku romantičnu poruku kojom ćete nekome dati do znanja da vam je stalo.

Blizanci
Vi imate nevjerojatnu sposobnost pridavanja pažnje nekoj osobi čak i u trenutku kad radite nešto drugo. Ako ste prezaposleni trčkaranjem i obavezama da biste izašli na spoj s osobom do koje vam je stalo, pokušajte je zamoliti da dio obaveza obavi s vama. Tako će vam, uostalom, brže proletjeti vrijeme.

Rak
Rakovi su toliko puni ljubavi da bi tu brigu i odanost mogli prenijeti na druge stvari ako su prezauzeti. Ako postajete previše opsjednuti nekim poslovnim projektom ili kućnim ljubimcem, primjerice, to je znak da usporite i da se barem nakratko odmaknete od toga te ostavite vremena za ljubav.

Lav
Radite li da biste mogli živjeti ili živite da biste radili? Lavovi se lako mogu uhvatiti u gomilu nakupljenog materijala koji moraju riješiti. Provodite li sve svoje vrijeme održavajući svoje igračke (kakve god one bile) ili pokušavajući kupiti nove, provjerite možete li neko vrijeme i bez njih. To vrijeme onda iskoristite kako biste ge proveli kvalitetno s ljudima koje volite.

Djevica
Djevice vrlo lako mogu postati opsjednute detaljima, što također može dovesti do toga da ostanu bez slobodnog vremena. Bilo da to znači ostajanje na poslu do kasno i dovršavanje projekata i provođenje vikenda pred računalom, pokušajte uskladiti posao s plaćom i prilagodite ga, a potom izađite i pronađite partnera.

Vaga
Odluke, odluke… Vagi se može desiti da o ideji pronalaženja ljubavi razmišlja toliko dugo da taj trenutak prođe. Umjesto cjelodnevnog promišljanja o tome što biste mogli učiniti da učvrstite vezu, jednostavno odlučite i provedite odluku u djelo. Ako prvotna ideja ovaj tjedan ne upali, pokušajte s nekom novom sljedeći tjedan.

Škorpion
Škorpion je sklon nešto napraviti veliko i sjajno ili to ne napraviti uopće. Možda ćete morati unaprijed planirati kako biste si oslobodili vremena za ljubav i iznenadili partnera primjerice ugodnim, zajedničkim vikendom. No, ako u vašem životu još ne postoji stalan partner, pridružite se klubu samaca koji bilježe svaki dan na kalendaru unaprijed i planiraju.

Strijelac
Vaš optimizam mogao bi vas dovesti u previše situacija u kojima morate prekršiti obećanje ili se ne pojaviti na dogovoru jer ne možete dovršiti posao ili neke druge obaveze na vrijeme. Ostavite si više vremena za ljubav tako da postavite fleksibilnije datume ili predložite dva datuma za potencijalni spoj. Na taj način neće biti teško mijenjati dogovore.

Jarac
Radije biste stigli prije vremena i čitali knjigu dok čekate nego zakasnili jednu minutu. No, sve vam je teže pronaći slobodnog vremena i ugurati partnera u gusti raspored. Dozvolite si da koji put ostanete fleksibilni u rasporedu i pronaći ćete dovoljno vremena za ljubav u životu.

Vodenjak
Vi uvijek mislite da ćete kasnije pronaći dovoljno vremena za sebe i za ljubav, ali vaš radoholičarski stav ne omogućava vam da to vrijeme stigne. Prisilite se i posvetite neko vrijeme svaki tjedan sebi i pronalaženju ljubavi umjesto da radite na poslu, kod kuće, pa čak i automobilu.

Ribe
Društveni vam je život jako bitan, ali to bi moglo značiti da provodite više vremena s partnerom u društvu, umjesto da provodite kvalitetno vrijeme samo vas dvoje, zajedno, i radite na vezi. Oslobodite si vrijeme od društvenih 'obaveza' i sačuvajte ga za privatne planove s osobom koju volite.