ŽANAMARI LALIĆ:

'Zaljubljujem se u čovjeka, ne u horoskopski znak'

02.03.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Hrvatska kantautorica Žanamari Lalić bavi se glazbom od tinejdžerskih dana, a danas je učvrstila status na hrvatskoj estradi ne samo kao pjevačica, nego i kao jedna od najseksipilnijih Hrvatica

Rođena 8. rujna 1981. godine. Žanamari Lalić ne pridaje previše pažnje horoskopu i kao prava Djevica drži do detalja koji ju okružuju. Dnevni horoskop pročita ponekad, ali samo iz zabave jer smatra da su napisani toliko općenito da se svatko može pronaći u njima.

Tridesetjednogodišnja pjevačica učvrstila je svoj status i kao jedna od najseksipilnijih Hrvatica što je potvrdila i novim fotografijama u magazinu Playboy.

Koji ste horoskopski znak? Prepoznajete li kod sebe neke općenite osobine tog znaka?

U horoskopu sam Djevica. Nisam baš emotivno vezana uz sve što pišu za taj horoskopski znak i mislim generalno da smo svi mi toliko slojeviti da imamo više karakteristika u različitim trenucima u životu. Zato se ponekad prepoznamo i u svom horoskopu.

Ali generalno nisam stručnjak. Da se krenem baviti time, znala bih vjerujem li zaista ili ne vjerujem u istinitost teorije horoskopa. No općenito zvijezde i svemir će uvijek biti za nas enigma pa tako i njihov utjecaj na nas, za koji vjerujem da je jak i da postoji.

Samo ne vjerujem da ga ljudi mogu tako lako 'pročitati'. Teško čitamo sami sebe, a kamoli što 'piše u zvijezdama'.

Čitate li horoskop? Shvaćate li ga kao zabavu ili nešto ozbiljno?

Ponekad da iz čiste zabave.

Koji vam je znak simpatičan?

Onaj koji me ne iznevjeri. Volim iskrenost i to mi je jedini imperativ. A to ne ovisi o znaku.

Žanamari na reviji Golden Point

S kojim se znakovima najbolje slažete?

Apsolutno nema pravila. Mogu vam nabrojiti horoskopske znakove svojih najbližih prijatelja, obitelji i poslovnih suradnika, ali to bi bio vjerojatno popis svih 12 znakova.

Koji horoskopski znak je bila vaša prva ljubav?

Prvi put sam se zaljubila u Vagu, ali zaljubila sam se u čovjeka, a ne u horoskopski znak.

Procjenjujete li ljude prema astrološkom znaku?

Apsolutno ne.

 Je  li vam se ikad desilo da ste pročitali horoskop i da se to ostvarilo?

Oni su i tako napisani tako naivno, općenito i nedefinirano da se bilo tko može pronaći u tome. Tako da kad mi usred ljeta, kad su svi na godišnjem i putuju, napišu da me čeka neko kraće putovanje, nisam iznenađena da mi se to zaista i dogodi.