HOROSKOPSKI INTERVJU

Marija Borić: 'Uvijek sam se zaljubljivala u Rakove'

02.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Hrvatska glumica i sasvim dobra pjevačica, Marija Borić, horoskop doživljava kao zabavu, ali ipak zna ponešto o znakovima i odnosima među njima, što nam je dokazala u mini intervjuu za tportal

31-godišnja hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Marija Borić, koja se trenutno po drugi put natječe u TV šouu 'Zvijezde pjevaju', odgovorila nam je na nekoliko horoskopskih pitanja u mini intervjuu. Uvijek nasmijana i prirodna, Marija je jedna od pristupačnijih osoba na hrvatskoj estradnoj sceni. Premda o horoskopu zna više od prosječne osobe, ipak ga doživljava kao zabavu. Dok, kako sama kaže, jednog dana ne nauči sama izrađivati natalnu kartu...

Znate li svoj horoskopski znak ?

Vaga sam u znaku, u podznaku Škorpion, Venera u Lavu, Mjesec u Blizancima, Mars u Škorpionu... Volim horoskop!

Čitate li horoskop? Shvaćate li ga kao zabavu ili nešto ozbiljno?

Čitam horoskop, ali iz zabave. Imam dosta knjiga o horoskopu, čak i neke tablice, voljela bih možda naučiti raditi natalne karte, mislim da to svakako ima smisla. A dnevni i tjedni horoskopi su zabava.

Koji vam je znak simpatičan?

Simpatičan mi je Rak.

S kojim se znakovima najbolje slažete?

S ljudima koji mi se sviđaju i koji mi odgovaraju, koji god da su znak, uglavnom kroz neki planet nađem poveznicu. Na primjer, u knjigama piše da Vagama najbolje odgovaraju Vodenjaci i Blizanci. Moj prvi dečko bio je Vodenjak i lijepo smo se slagali dok nije postao ljubomoran. Najduže sam u vezi bila s Blizancem i bilo mi je zabavno, no najviše sam se uvijek zaljubljivala u Rakove. Ne znam zašto je to tako (možda zbog podznaka), a u knjigama se uz Vagu Rak uopće ne stavlja, samo sam jednom pročitala da je Vaga Raku izazov.

Koji horoskopski znak je bila vaša prva ljubav?

Moja prva ljubav bila je Vodenjak.

U koje se znakove najčešće zaljubljujete?

U Vodenjaka dvaput, u Raka tri puta. To su dva znaka koja su mi se ponovila.

Procjenjujete li ljude prema astrološkom znaku?

Ne, ali pitam za horoskopski znak. To je više kao neka igra. Onda bacim kao neku analizu i zabavljam se. Kao nešto znam, a ništa zapravo ne znam.