tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+17

MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde predviđaju za veljaču?

S početkom najkraćeg mjeseca u godini, stigla nam je i prava zima, no još važnija, barem s astrološkog stajališta, jest činjenica da već u drugom tjednu veljače Venera ulazi u zviježđe Ovna. Kakve će se promjene dogoditi i što možete očekivati, pročitajte u mjesečnom horoskopu tportala

Datum objave:
1.2.2012 9:56

Zadnja izmjena:
1.2.2012 11:55

Zahvaljujući Veneri Ovnovi mogu očekivati aktivan mjesec ispunjen promjenama i pozitivnom energijom, dok će Bikovi uglavnom samo maštati o promjeni. Blizance će u veljači krasiti hvale vrijedan entuzijazam, ali trebaju pripaziti da ne precijene vlastite snage. Rakovi se, kao i uvijek, ne snalaze najbolje u zimi, ali očekuje ih vrlo zanimljiv mjesec.

Lavovi se trebaju pričuvati sukoba na poslu i s autoritetom, a Djevice bi trebale zatomiti svoju sklonost moraliziranju jer bi ona mogla onemogućiti njihov napredak. Vage bi se mogle izgubiti u vlastitoj samohvali i promjenama raspoloženja, a Škorpioni će se koncentrirati na poboljšanje svojih sposobnosti i interesa.

Strijelci neka pripaze da im sanjarenje ne zamagli racionalnu prosudbu, dok će se Jarci u veljači koncentrirati uglavnom na posao. Veći dio mjeseca vladajući znak, Vodenjak, učit će u veljači na vlastitim pogreškama i dolaziti u sukobe s okolinom, dok će Ribe, s druge strane, pokazati zavidnu snagu samokontrole.

Detaljnije o tome što su vam zvijezde zacrtale u veljači, pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu koji je za vas pripremila Meri Jerković.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr