HOROSKOP INTERVJU

Vanja Halilović: 'Volim sve rogate znakove!'

17.01.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Vanja Halilović u mini astrološkom intrevjuu otkrila nam je kako se smatra atipičnom Djevicom jer ju ništa osim perfekcionizma ne povezuje s tim znakom. Dobro se, kaže, slaže sa svim znakovima koji imaju rogove, a među njima se našla i Vanjina prva ljubav

U sljedećih nekoliko tjedana donosimo vam mini astrološke intervjue s našim slavnima. Prate li horoskop uopće i koliku mu važnosti pridaju, s kojim se znakovima slažu, a s kojima nikako ne mogu naći zajednički jezik, u koje se znakove zaljubljuju i procjenjuju li ljude na temelju horoskopa, samo su neka od pitanja na koja smo pokušali dobiti odgovor.Među prvima odgovore je ponudila lijepa voditeljica Vanja Halilović, nekad zaštitno lice RTL-ovog 'Exkluziva'. Nakon dugogodišnje suradnje s tom televizijom, prihvatila se novih poslovnih izazova, vođenja 'Dnevnika' na NeT-u, Nezavisnoj televiziji, čija je redakcija smještena u Voloderu kraj Kutine.


Koji ste horoskopski znak? Znači li vam to išta, prepoznajete li kod sebe neke općenite osobine tog znaka?

Ja sam atipična horoskopska Djevica, ali stvarno! Ništa osim perfekcionizma i visokih higijenskih navika me ne može povezati s tim znakom. Godinama sam se trudila pronaći više osobina, ali uzalud. Sad će se neki ljudi koji me dobro poznaju jako nasmijati, ali stvarno mislim da je tako... Možda se samo tješim!

Čitate li horoskop? Shvaćate li ga kao zabavu ili nešto ozbiljno?

Ne čitam horoskop niti me posebno zanima. Ako se nađem u prilici, onda bacim oko na dnevni horoskop u novinama i to je sve. Dakle, horoskop doživljavam isključivo kao čistu zabavu iako sam svjesna da ima nešto u svemu tome. Znam da sam Strijelac u podznaku, a divlja svinja u kineskom... E, sad, da li je to dobro ili loše - pojma nemam!

Koji vam je znak simpatičan i zašto?

Fora su mi žene Lavice zbog svoje dinamike, teatralnosti, preuveličavanja i takvih nekih osobina. Uvijek se sjetim jedne svoje prijateljice koja ne živi u Hrvatskoj i uvijek umirem od smijeha! Prava je Lavica!

Koji vam znak ide na živce i zašto?

A možda ovi vodeni. Nekako su mi previše osjetljivi, zbunjeni, naporni... I da dalje ne nabrajam. Ne bih htjela nikoga uvrijediti.

S kojim se znakovima najbolje slažete?

Sa svima koji imaju rogove!

Koji horoskopski znak je bila vaša prva ljubav?

Moja prva ljubav bio je Ovan.

U koje se znakove najčešće zaljubljujete?

S obzirom da nisam zaljubljive prirode, ova dva-tri puta što sam se uspjela zaljubiti ne mogu međusobno usporediti jer su bili različiti znakovi.

Procjenjujete li ljude prema astrološkom znaku?

Ne. Općenito nisam sklona kategorizirati ljude i ne znam baš sad koje su karakteristike pojedinih znakova. A i da znam, nisam sigurna da bi to odigralo neku bitnu ulogu.

Da li vam se ikad dogodilo da ste pročitali horoskop (dnevni, tjedni, natalni...) i da se to ostvarilo?

A nije kad ne poklanjam preveliku pažnju tim stvarima. Vjerojatno, da vjerujem u to, sve bih i našla i tražila da se neke stvari podudaraju. Ovako, i ne baš... S druge strane, astrologiju zaista cijenim i kao takva mi je zanimljiva zbog određene doze mističnosti.