Astrofun HOROSKOP ZA 2012.

Vodenjak - godina velikog angažmana

POSAO

U nadolazećem razdoblju klonite se neodlučnosti i plašljivosti. Pokažite kako i vi imate opasne zube i da spadate u onu grupu 'opasnih likova'. To će zaplašiti vaše protivnike, a vama podići razinu samopouzdanja. Prvi dio godine možete trošiti prepuštajući se nekom snu, ali možda je taj san početak nekog budućeg uspješnog projekta. Vrlo je važno razvijati tehniku izmicanja i preživljavanja kod nadolazećih poslovnih restrukturiranja. Oni među vama koji žive uhodanim, mirnim, dosadnim životom morat će nešto mijenjati, Jupiter će ih na to natjerati. Vodenjaci koji obavljaju kreativne poslove imat će uspjeha, a njihova sklonost prema lijepom ili umjetnosti bit će nagrađena. U drugom dijelu godine možemo sa sigurnošću reći da poslovne prepreke nestaju, a da vi u svojim poslovnim druženjima više uživate. Novac će biti jedan od ključnih pokazatelja vašeg uspjeha, a pri kraju godine bit će ga napretek.

LJUBAV

Vama nije lako dokazati ljubav i oni koji vam se udvaraju ne smiju tu činjenicu smetnuti s uma. Kako je ljubav iracionalna stvar, upravo ponavljanje ljubavnih izjava moglo bi biti dovoljno da zadovolji vašu znatiželju ali i potakne vašu sumnjičavost. Proljetni mjeseci će donijeti dinamiku na ljubavnom planu. Oni Vodenjaci koji čeznu za brakom, djetetom ili ljubavlju trebali bi dobro iskoristiti ovo razdoblje. Ljeto će zakomplicirati odnose unutar obitelji, moguće su brojne svađe. Jesen će obilovati s prilično ostrašćenih susreta gdje će erotika biti u pravom planu. To će proizvesti određena uzrujavanja zbog emotivnih poteškoća ali nema velikih ljubavi bez problema, ali određena količina pažnje i obzirnosti rješava sve. Ne bojte se iskazati vlastite emocije.

ZDRAVLJE

Energetski se popravljate i ovo je pravo vrijeme da nešto promijenite u svom izgledu i načinu života i pokušate zablistati pravim sjajem. Zahvaljujući brizi o zdravlju, možemo reći da ćete biti smanjeno osjetljivi na razne viruse i infekcije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više