HOROSKOP ZA 2012.

Rak - godina olakšanja

30.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Rak - godina olakšanja

POSAO

Morat ćete donositi prilično jasne odluke i imati dosta strpljenja. Saturn u znaku Vage će vas učiti 'pameti', ali neke od tih lekcija ste već jednom prošli, zato ne gubite vrijeme. Nova poslovna poznanstva koja su pred vama pokazat će da se i dalje ponašate prilično rezervirano i preplašeno. Ljuštura vam se čini jako dobrim sredstvom obrane, ali vas ujedno čini i ranjivima. Naredna godina može donijeti poboljšanje na financijskom planu, ali ako ćete se samo nadati, maštati i potajno željeti neke stvari, ništa od toga. Izlazak iz ljušture je nužno potreban. Putovanja, optimizam i radoznalost omogućit će vam prilično sadržajan život. Ni veći financijski izdaci ne mogu umanjiti ljepotu i uspješnost zadnjih mjeseci ove vrlo ugodne godine.

LJUBAV

Planetarij s početka godine ukazuje da od neke osobe tražite previše, nešto što joj je gotovo nemoguće za dati. Morate raspoznati njezine rafinirane zahtjeve, a istodobno na sebe preuzeti obvezu da štošta napravite, kvalitetno odradite, budete tolerantni zbog nekih propusta. Naredni dani i mjeseci zahtijevaju i određene angažmane koji izazivaju psihičke neugodnosti, a i manje zdravstvene teškoće su prisutne. Travanj donosi divan proljetni susret. Sladunjava erotska iskustva će pojačati žeđ za životom i svim njegovim oblicima. Bit ćete spremni na 'rizične' susrete, i vrlo sretni ako trebate nekamo putovati ili imati kontakt s inozemstvom. U svom dnevnom življenju izmjenjivat će se sitni prijateljski razgovori, informacije koje će nekome biti dragocjene, a vama će samo pojačavati osjećaj moći i uspješnosti.

ZDRAVLJE

Trebate obratiti pozornost na životne navike, zdravlje i tjelesnu kondiciju. Trebate se truditi voditi aktivniji način življenja, jer vas statičnost može odvesti u mnoge glavobolje ili iritacije želuca. Bavite se nekim nezahtjevnim sportom ili pješačenjem. Boravak na svježem zraku ljekovit je.