Astrofun HOROSKOP ZA 2012.

Ovan - godina ulaganja

POSAO

Ova godina će za vas biti jedna od najznačajnijijh po pitanju karijere. Prvi dio godine će prštati od raznih aktivnosti, ali bit će ostvareni i uvjeti za promjenu posla, poduzeća ili samog prostora u kojem radite. Povećanje prihoda ipak će se događati u drugom dijelu godine. Pritom ne morate pokazati zavidnu mudrost pri odabiru poslovnih partnera. Jupiter, najveći dobrotovor Zodijaka, će svim Ovnovima u drugom dijelu godine darovati uspjeh i potrebnu sreću, iako će ih Saturn, koji voli kočiti napredak, dovesti u mnoga iskušenja i staviti na test njihovu odgovornost i profesionalizam u svakodnevnom životu.

LJUBAV

U stanju ste više vremena provesti raspravljajući o činjenicama koje nekoj situaciji idu ili ne idu u prilog, nego utrošiti to vrijeme na provođenje svojih planova u djelo. U ekstremnim slučajevima toliko ćete se uplesti u apstraktna pitanja i teoretske probleme da ćete propustiti uložiti i minimalno vremena i energije da biste postigli praktične ciljeve koji su vam nadohvat ruke. Ova će godina proteći u znaku obiteljskih planova, a bit će razloga i za mnoge čestitke. U nekoj situaciji vaša hladnokrvnost pomoći će vam da plivate svojim vodama. S pravom osjećate snagu planeta emotivnosti i ne dopustite da zbog vlastite neartikuliranosti ugrozite sjajne prilike.

ZDRAVLJE

Javljaju se manji zdravstveni problemi (u vas ili članova obitelji). Naporne obaveze i aktivan način življenja donosi učestale glavobolje, kronične tegobe, virusne infekcije popraćene nervozama. Budući da ste skloni nepažljivo se odnositi prema prehrani, važno je da se na pravilan način oslobađate nagomilanih štetnih tvari u tijelu. Trebate izbjegavati stresne situacije koje dovode u pitanje rad srca.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više