MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju u studenom

01.11.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Osim dugo očekivanog zahlađenja, studeni horoskopskim znakovima priprema mnoga iznenađenja. Za neke više, za neke manje ugodna, a sve detalje pripremila je za vas Meri Jerković

Ovnove čini se čeka neobičnih mjesec dana. Česti noćni provodi, iznenadni pozivi i neobična druženja ispunit će im studeni, pri čemu će ih uglavnom voditi osjećaji i intuicija. Bikove očekuje nešto teže razdoblje, posebno se neće znati nositi s kritikama kojih će biti na pretek. Život sa sobom nosi i dobre i loše dane, pa neka im ovo razdoblje bude škola za eventualne prave probleme koji bi ih mogli snaći. Ni Blizancima neće biti sve ružičasto, umjesto uobičajene razigranosti i poleta, bit će skloni nestalnosti i neodlučnosti. Svakako trebaju imati na umu i ne dozvoliti da im dvojbe preuzmu kontrolu nad životom.

Nježni Rakovi će uspješno održavati svoje dugogodišnje veze, a oni slobodni će vrijeme ispuniti izlascima i druženjima. Treba se ponekad prepustiti osjećajima, a ne se zauvijek skrivati u čahuri makar ona značila sigurnost. Lavovima će stvari konačno krenuti na bolje i konačno će se naći u situaciji da nešto i prime, a ne samo daju. Iako na poslu neće cvjetati ruže, poslovne odnose ne trebaju uzimati k srcu kao što su navikli. Djevice očekuje dinamičan mjesec pun druženja i izlazaka. No one će, kao i uvijek, biti suzdržane u vezi s onim što zapravo žele.

Vage će netko u studenom obasipati pažnjom, no nakon nekog vremena posesivnost će im početi ići na živce. Poslovi će im ići od ruke, ali čuvajte se ulizica koje bi vam mogle raditi iza leđa. Premda kroz gotovo cijeli studeni traje vladavina Škorpiona, oni u vezi neće se najbolje snalaziti i nalaziti osobu koja može zadovoljiti njihove snažne apetite. Ovo također neće biti ni najbolje vrijeme za važne poslovne odluke. Strijelci će u studenom preispitivati svoj ljubavni život i strahovati za opstanak veze u kojoj se nalaze, no ne bi se trebali prepustiti tome. Trebaju naučiti prihvatiti sebe i druge kakvi jesu i uživati u tome što je više moguće.

Premda uživaju u sigurnosti koju cijeli život grade oko sebe, Jarci će se u studenom osjetiti poljuljano. No, neka to prihvate kao izazov, a ne kao loš znak. Vodenjaci već neko vrijeme u sebi skupljaju nezadovoljstvo koje bi ovog mjeseca moglo kulminirati nekom eksplozijom i neočekivanim događajima. Lijepo je maštati, ali važno je ostati na zemlji i u stvarnosti. Ribe će se suočiti s jednim uglavnom poslovnim mjesecom, privatni će problemi na trenutak ostati po strani. Ipak, ne trebaju zaboraviti da se odnosi grade, kao i poslovno carstvo, te da se u njih jednako treba uložiti vremena i osjećaja.

Detaljnije o svakom znaku pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu