ŠTO IH PRIVLAČI, ŠTO ODBIJA

Seksi tajne horoskopskih znakova

06.07.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Pitate se kako zavesti, kako privući nekog posebnog? Svaki horoskopski znak ima svoje osobitosti i poznavajući te osobitosti možete naučiti što ih uzbuđuje, a što odbija

OVAN
Osobe rođene u znaku Ovna vole biti vaši trofeji. Oni uživaju u tome da ih izvodite među ljude, pokazujete, a nakon toga vodite ljubav s njima. Od vas očekuju da ih u javnosti uvijek hvalite i ističete u pozitivnom smislu. Ovan ništa ne mrzi više nego kad 'zašprehavate' nekoga u društvu, što god vi time mislili. Zapravo, ako na taj način uvrijedite Ovna, razmišljat će samo o tome kako da vas se riješi i nađe nekog novog.

BIK
Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše uživaju u dobroj večeri kod kuće nakon čega im u potpunosti morate pokloniti pažnju, od glave do pete. Pobrinite se da atmosfera bude zavodljiva, luksuzna, ali mirna i bit ćete nagrađeni za svoje trud. Muški pripadnici znaka posebno će se truditi zadovoljiti partnera. Osjećajni Bikovi ne vole spavati u krevetu koji nije njihov, pa ako ga želite zavesti, to će vam lakše poći za rukom na njegovom/njezinom terenu.

BLIZANCI
Mnoge ljude koji su zaljubljeni u Blizance možda će preplašiti činjenica da, unatoč provokativnom izgledu, nisu pretjerano zainteresirani za seks. Oni više uživaju u flertu i duhovitoj, dvosmislenoj konverzaciji koja prethodi, nego u samom seksualnom činu. Ako uspijete Blizanca odvući u krevet, suočit ćete se s izazovom kako ih zadržati i kako da ostanu vjerni. Jedna od mogućnosti jest da Blizanca uvijek ostavljate u neizvjesnosti što će se dogoditi. Znatiželjan Blizanac je i sretan Blizanac!

RAK
Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na veliki pothvat udovoljavanja njegova ili njezina ega. Oni najviše od svih znakova traže pažnje i 'održavanja'. Ovaj znak žudi za fizičkim kontaktom, puno nježnosti i mnogo emotivnog uvjeravanja. Uvijek im morate pokazivati i dokazivati da 'radite' na vezi, a to podrazumijeva održavanje obećanja, postupanje onako kako ste rekli da ćete postupiti i održavanje riječi kad kažete da ćete napraviti nešto da poboljšate vezu.

LAV
Ako izlazite s Lavicom, odvedite je najskupljem modnom dizajneru kojeg možete pronaći i dozvolite joj da odabere što god želi. Bit će sigurno vaša. Ako izlazite s muškim pripadnikom znaka, pobrinite se da mu stalno dijelite što iskrenije komplimente, po mogućnosti o njegovoj sposobnosti zarađivanja novca. Pobrinite se da misli da ga doživljavate kao neku vrstu genija; oni vole ljude uz koje se osjećaju dobro. Nikad ne kritizirajte pripadnike ovog horoskopskog znaka, bilo muške bilo ženske, jer u tom slučaju možete zaboraviti seks.

DJEVICA
Djevice često zovu kontrol frikovima među horoskopskim znakovima. Oni često stvore svoj svijet i žive u njemu, premda to nije svijet mašte. Često se radi o vrlo praktičnom svijetu koji je sagrađen oko nekog dugoročnog cilja. Ništa ih ne uzbuđuje više od ideje obaveze pa im usputni seks neće puno značiti, a izbjegavajte i suviše provokativnu odjeću. Djevice se moraju osjećati pouzdano i sigurno, inače će se teško uzbuditi.

VAGA
Ljudi rođeni u znaku Vage imaju takav smisao za humor da se čini da njime zapravo odbijaju intimnost. Moglo bi proći puno vremena dok od njih ne dobijete iskren odgovor. To je najčešće zato da im se ne možete suviše približiti i tražiti od njih da donesu odluku. Oni također vole prvi napraviti potez (čak i žene) i brzo će izgubiti interes za osobu koju im se čini da ne kontroliraju ili koju više ne moraju zavoditi. Nemojte ih ganjati jer ćete ih tako teško privući.

ŠKORPION
Škorpione generalno motivira ljubomora. Primjerice, žene rođene u ovom znaku uvijek će željeti muškarca za kojeg smatraju da ga i druge žene žele. On može biti ružan, bez novca, pa čak i kriminalac, ali ako ona misli da je poželjan drugim ženama, zainteresirat će se. Otprilike ista je filozofija primjenjiva na muškarce rođene u znaku Škorpiona. Možete biti bosonogi, trudni, bedasti, ali ako Škorpion misli da vas drugi muškarci žele, krenut će u akciju. Zato, ako želite privući Škorpiona, dobra je ideja svidjeti se drugima.

STRIJELAC
Ova senzualna stvorenja vole hranu i piće, parfeme i sve mirisno. Ne vole ljubomoru i kad ih netko kontrolira, a vole kad se moraju potruditi oko osobe. Budući da se radi o znaku koji simbolizira putovanja, ne treba naglašavati da će planiranje bilo kakvog putovanja udovoljiti Strijelcu. Zavesti ih u vlaku ili u hotelu, sjajna je ideja. Također su skloni egzotičnim mjestima i klimama poput pustinje ili vrhova planina.

JARAC
Jarci se također hrane velikim količinama podrške i ljubavi, pa iako vole luksuz, mnogo ćete bodova kod njih zaraditi samo ako se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ako ženskom pripadniku znaka ponudite da ćete nešto napraviti ili popraviti, u potpunosti ćete osvojiti njezino srce. Ako muškom pripadniku znaka ponudite da ćete mu urediti vrt ili stan, njemu će to biti seksi. Želite li zbilja impresionirati Jarca, potrudite se organizirati da provedete kvalitetno vrijeme nasamo s njim ili s njom.

VODENJAK
Vodenjaci najviše vole sjesti i voditi dugačke razgovore s osobom koju vole. Oni su sjajni partneri za provođenje vremena nasamo i odlični su psihoterapeuti. Vole pričati o sebi i o svojim dugoročnim planovima pa se potrudite da podijelite njihov entuzijazam o planiranju budućnosti. Ovaj znak također uživa u svemu što je na rubu mode i kulture. Ako se dobro oblačite, to će sigurno zainteresirati Vodenjaka.

RIBE
Pripadnici ovog znaka vole sve dijeliti, pa će se vjerojatno i zajednički račun njima činiti seksi. No oni su emotivno zapravo vrlo nesiguran znak, možda ćete ih stalno morati uvjeravati da su broj jedan u vašem životu. To ćete možda najbolje uspjeti poklanjajući im skupocjene darove, ali i provodeći s njima dosta vremena. A to podrazumijeva dugačke šetnje, držanje za ruke i što češće dijeljenje poljubaca.