ŠTO NAKON SEKSA?

Seksualne navike muškog dijela zodijaka

19.05.2011 u 11:55

Bionic
Reading

Kakvi su muški pripadnici zodijaka nakon intimnog odnosa, tko će odmah zaspati, a tko se voli maziti, otkriva nam astrologinja Meri Jerković

Statističari kažu da se prosječni muškarac nakon seksualnog odnosa bavi svojom partnericom samo nekoliko minuta, dok 40 posto muškaraca odmah padne u san. No, iščitavanjem astroloških znakova možemo saznati kako se netko ponaša netom poslije.

Astrologinja Meri Jerković čitateljima tportala otkriva sve o seksualnim navikama muških pripadnika zodijaka

Ovan je najveći spavač. Njegov seks je divlji, eksplozivan, posesivan i stimulirajući, pa je prirodno nakon tog psihofizičkog napora zaspati. Direktan je i ne traži previše nježnosti. Konkretno i silovito je za njega najbolje.

Bikovi obožavaju maženje i paženje. Ako vam se sviđa muškarac koji je temeljit i bez žurbe u vođenju ljubavi, onda je Bik za vas pravi pogodak. I nakon zadovoljstva, voli biti u prisnom kontaktu s partnericom.

Blizanci su brbljavi, aktivni i vole pričati o ljubavi, osjećajima i doživljenim iskustvima. Previše su nemirni da bi mogli zaspati i najčešće odlaze od vas baš u trenutku kada se vi potpuno opustite u njihovu zagrljaju. Pa, moraju obaviti još puno toga, često se opravdavaju.

Rakovi su poput najveće ptice grabljivice koja svoj plijen proždere ili se obavije čvrsto oko njega. U tim trenucima nježnosti privijaju se uz partnera, obasipajući ga nježnostima i pažnjom koja čak može predstavljati teret.

Lavovi vole u svemu dominirati. Stalna pitanja jesu li dobro, analiza odnosa i vesela nadmoć mogu opteretiti ovaj odnos, ali im nitko ne može predbaciti da su površni ili grubi. Vole intenzivne odnose, uzdahe i smatraju da nijeme partnerice ugrožavaju njegovu taštinu ili ego. Uljuljkavaju partnerice i nikada ne zaspu prvi.

Djevice obožavaju čistoću, pa se nakon intimnog odnosa odmah dižu i odlaze u kupaonicu pod tuš. Nakon akcije čišćenja, atmosfera je prilično prizemljena. Povratak u krevet nije nimalo romantičan, ali je kao partner Djevica pouzdana i sigurna.

Vaga je šarmantna i najviše od svega uzbuđuje ju početak intimnog odnosa. Vole se hihotati, valjati, pričati, vrckavo zavoditi partnera i na taj način ga uvlačiti u sve dublji i dublji odnos. Nakon zadovoljstva traži nirvanu - mir i spokoj i rado zaspu u naručju svoje partnerice.

Škorpion je posesivan, intenzivan i seksualan. Tek se u odnosu oslobađa svih mogućih ograda, tako da vas može iznenaditi i određenim komentarima. U oluji strasti može započeti sasvim običnu priču o kupnji ili preinaki kuće. Zanimljivi partneri koji nakon odnosa rješavaju i sve svoje probleme.

Strijelac je uglađen i voli voditi ljubav. Nikoga ne opterećuje i izuzetno je zabavan. Voli pričati, ali ne voli da ga se opterećuje velikim brojem podataka ili da partner postane previše posesivan. Nakon odnosa ustaje iz kreveta i lagano kupi svoju robu, napuštajući vas. On voli spavati sam ili na svom dijelu kreveta.

Jarac je, začudo, veliki romantik. Teško se predaje seksualnom doživljaju, ali nakon zadovoljstva želi shvatiti što se sve to s njima dogodilo. Zavaljen u svoje misli, voli osjetiti partnericu pored sebe, ali nije sposoban za neke aktivnosti.

Vodenjaci su originalni i neumorni. Obožavaju raznolikost i raznovrsnost i ovog muškarca nikada ne možete optužiti za dosadu ili melankoliju. U svom ponašanju znaju čak i pretjerati, pa im partneri znaju iskati malo svježeg zraka i kratku pauzu.

Ribe intenzivno doživljaju svaki intimni kontakt. Odmah nakon odnosa pale cigaretu ili se prihvaćaju čaše dobrog vina. Nikad neće zaspati jer je ono 'poslije' za njega vrhunac doživljaja.