SEKSOSKOP

Horoskopski znakovi u krevetu

29.11.2008 u 21:12

Bionic
Reading

Dok se jedni trude seks u potpunosti odvojiti od ljubavi, doživljavaju ga mehanički i ne biraju partnera, drugima je seksualni odnos nezamisliv bez uplitanja osjećaja. Pročitajte kako se znakovi Zodijaka snalaze na tom području

Ovan
Ovnovi su izuzetno zainteresirani za seks. Oni će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži, a često je i sami stvoriti, jer kada je seks u pitanju – veoma su konstruktivni. Upravo zato što u tom smjeru troše mnogo energije, ne ostaje im previše za 'pravu ljubav'. Međutim, kada se Ovnovi doista zaljube, partner im je na prvom mjestu, odani su i vole iskreno.

Bik
Kako u ljubavi, tako i u seksu, Bikovi su taktični, pažljivi i nježni, te je svaki kontakt s njima pravo uživanje. Partneri koji traže iznenadne promjene i odstupanje od uobičajene erotske igre, Bikove će sigurno odbiti. Za razliku od Ovnova, koji često ne biraju s kime će u krevet, za Bika je pravilo da se barem malo zaljubi u partnera. Bikovi su lojalni i vjerni, a to traže i od partnera.

Blizanci
Za Blizance, seks je jedan od načina da ubiju dosadu. Naravno, to ne znači da u seksu ne uživaju, već da mu često prilaze neozbiljno jer im to nije najvažnija stvar u životu. Ponekad mogu biti krajnje nezainteresirani za seks. U seksu i ljubavi su nestalni i prevrtljivi, kao da nisu sposobni za dulje veze. Njihov interes za seks javlja se iznenada, ali isto tako iznenada i nestaje. Kad se zaljube, znaju biti nježni i žele se u potpunosti posvetiti osobi koju vole.

Rak
Rakovi su sentimentalni i osjetljivi. Kad god se zaljube, misle da je baš to ono pravo. U biranju partnera nisu selektivni, jer je njihova ogromna potreba za ljubavlju i nježnošću jača od razuma. U ljubavi se predaju potpuno i do kraja. Rakovi su izuzetno erotični, a tijekom seksa izražavaju snažne emocije. Za njih je seks bez ljubavi ili barem bez duboke zainteresiranosti za partnera gotovo nezamisliv. Problem je u tome što Rakovi nikada ne znaju kada partneru treba reći zbogom.

Lav
Lavovima nisu potrebni dodatni satovi ljubavi ili erotike, oni su za to kao stvoreni. Kad Lav nekog voli, obasipa ga ljubavlju, ali i skupocjenim poklonima. Ništa mu nije teško napraviti za voljenu osobu, a svoju ljubav izražava slatkim riječima. Vatreni su, kako u ljubavi tako i u svađi. Njihovo ljubavno gnijezdo mora biti luksuzno i bogato opremljeno. Otvoreni su i iskreni, tako da njihovi partneri uvijek točno znaju na čemu su. Posesivnost je jedna od njihovih lošijih karakteristika.

Djevica
Koliko ste pametni, prva je stvar koju Djevica želi saznati prije nego što se upusti u bilo kakvu vezu. Ono čime Djevice mogu najprije biti privučene, nije nečiji fizički izgled, nego inteligencija. Djevice znaju biti cinične, no to je samo način kojim se zbog svoje velike stidljivosti brane. Ljubav doživljavaju ozbiljno i vrlo su nježne. Da bi u seksu pokazale sve što znaju, potrebno im je vrijeme i povjerenje u partnera. Njima nikako ne odgovaraju agresivni i provokativni seksualni partneri.

Vaga
Vage jedino ljubav pokreće. U ljubavi su idealisti, a partnera favoriziraju do neslućenih granica. Iako su u ljubavi nježne i profinjene, u seksu često pretjeruju i tada su vulgarne i lascivne. Važno im je da je njihov partner inteligentan i suptilan, ali to nikako ne znači da zanemaruju njegov fizički izgled. Štoviše, može se reći da je često upravo fizički izgled onaj koji odlučuje pri izboru partnera. Pamet, iako bitna, dolazi tek kasnije.

Škorpion
Ako vam vjernost nije urođena vrlina, zaboravite Škorpiona kao partnera. Njima je toliko bitna stabilnost ljubavnog i obiteljskog života da kada jednom izgube povjerenje u partnera, nikada se više ne mogu smiriti. Škorpioni su majstori seksa. Međutim, njihova osnovna mana je ljubomora, a katkad pokazuju i znakove sadizma. Da bi bili sigurni u njegovu ljubav, Škorpionima je ponekad potrebno da vide kako njihov partner pati. Kada raskinu s partnerom, dugo ga nakon toga ne ostavljaju na miru. Njihova posesivnost nema granica.

Strijelac
Strijelci imaju izraženu potrebu za slobodom. Vjernost im uopće nije bitna jer i sami, ma koliko se trudili, ne mogu biti vjerni. Izvrsno se mogu slagati s mnogim astrološkim znakovima. U seksu su snažni, žustri i brzi. Međutim, njihova površnost im ne dopušta da se dublje bave vlastitom vezom - oni jednostavno puštaju da stvari idu svojim tokom. Kada nešto zaškripi, Strijelci ubrzo gube živce i nisu više zainteresirani boriti se da svoju vezu vrate u normalu.

Jarac
U ljubavi su vjerni i ozbiljni, čak pomalo konzervativni. Usamljenost im teško ne pada, stoga imaju problema u sklapanju veza, bez obzira na to o kojem se astrološkom znaku radi. Znaju voljeti, ali to ne znaju pokazati. U seksu su konzervativni i stidljivi iako njihovi erotski potencijali nisu mali. Vrlo su sposobni u poslu kojim se bave, tako da je za one koji vole životnu sigurnost Jarac pravi izbor.

Vodenjak
Vodenjak je, prije svega, znak 'prijateljstva' - idealni su prijatelji, puni razumijevanja i strpljenja za druge. Vođenje ljubavi za njih je usputna zabava, kojoj ne pridaju prevelik značaj. U seksu su ili neopisivo razvratni ili potpuno čedni – sredina za njih ne postoji. Osnovna osobina Vodenjaka je nepredvidljivost. S Vodenjakom nikada ne može biti dosadno.

Ribe
Ribe su romantične, osjetljive i erotične, a u seksu popustljive. Za njih je ljubav sve i kada su zaljubljene teško im je biti realan. Fantaziraju i zapravo nikada, osim ako nisu u ljubavi s nekim vodenim znakom, osobu ne sagledavaju realno. Partneru su skloni pridavati osobine koje nema. Ako se zaljubite u Ribu, nikada nećete znati na čemu ste jer one se često znaju pretvarati. Ekstremno su erotične, kao i svi vodeni znakovi.