ASTRO PTROFIL

Što astrolozi kažu o Charlieju Sheenu?

12.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

U posljednjih godinu dana holivudski glumac Charlie Sheen potrošio je preko milijun dolara na prostitutke, iznos koji je nemoguće odrediti na kokain i tablete, njegovi će tulumi poslužiti kao okvir za filmski scenarij, a nedavno je i izbačen iz serije 'Dva i pol muškarca'. Što je sve utjecalo na njegovu osobnost i dokle bi ga to moglo dovesti, zapitali su se astrolozi

Charlie Sheen rođen je kao Carlos Irwing Estévez 3. rujna 1965. u 10 sati i 48 minuta u New Yorku. Premda je rođen u znaku Djevice, zbog kaosa koji prouzročuje u svom životu teško ga je doživjeti kao organiziranu osobu. Ipak, kao tipična osoba sa Suncem u znaku Djevice postigao je u jednom životu više nego što bi mnogi u deset, a to vjerojatno može zahvaliti utjecaju Vodenjaka i Blizanaca na životni put.

S prijateljem u nevolji, Kieferom Sutherlandom

Ima nevjerojatnu sposobnost da sam sebi vrlo brzo oprosti pogreške i ima moć kretanja naprijed bez osjećaja krivnje ili kajanja, a Sunce u Djevici daje mu analitičke i organizatorske sposobnosti da dobije ono što želi, pišu astro savjetnici.

Unatoč mnogim dobrim aspektima u natalnoj karti, nedavno je otpušten iz serije 'Dva i pol čovjeka' u kojoj je glumio od 2003. do 2011, zbog nestabilnog mentalnog i emotivnog ponašanja u javnosti. Razlog zašto se Sheen ponekad čini kao podvojena ličnost leži u činjenici da mu se deseta kuća nalazi u znaku Blizanaca koji su prijetvoran, ali vrlo talentiran znak. Njegov zenit nalazi se u znaku Vodenjaka zbog čega često mijenja raspoloženja, nemiran je, površan i lakomislen. Oba znaka utjecala su na Sheenove sjajne komunikativne sposobnosti.

Jupiter, planet bogatstva, stoji mu u znaku Blizanaca što općenito znači da će osoba za život zarađivati umjetnošću, a to potvrđuje i podznak Blizanac koji mu pomaže da u tome bude vrlo uspješan.

Osim toga, retrogradni Saturn i Hiron nalaze se u 11. kući koja označava veze i odnose, i to u direktnoj opoziciji Suncu, Uranu i Plutonu u 5. kući, kući zabave. Peta kuća nije toliko naklonjena Djevicama pa bi takvoj osobi bilo prilično teško održavati obećanja i obaveze. Uran i Sunce u istoj kući upućuju na osobu koja je vjerojatno opsjednuta kontrolom ili je opsesivno-kompulzivna. Također se radi o osobi koja je krajnje tvrdoglava; kad jednom nešto odluči, teško ju je zaustaviti.

Život Charlieja Sheena bio je pun ekstrema. Već je s devet godina imao glumačke angažmane. Prvi u filmu 'The Execution of Private Slovik' 1974. u kojem je njegov otac Martin Sheen imao glavnu ulogu, a potom i pet godina kasnije u 'Apokalipsi danas' Francisa Forda Coppole, gdje je glumio također uz oca, ali i uz Marlona Branda i Roberta Duvalla. Ova nepotistička podrška vidljiva je i u njegovoj natalnoj karti, kroz Jupitera u Blizancima i Marsa u šestoj kući, koji daju snagu za oblikovanje sudbine uz pomoć obiteljskih veza.

No odakle Sheenu tolika sklonost incidentima? Tijekom suđenja holivudskoj madam Heidi Fleiss glumac je priznao da je potrošio oko milijun dolara na usluge 27 njezinih zaposlenica u toku 15 mjeseci. S Bretom Michaelsom (pjevačem grupe Poison) 1997. je tulumario, a pjevač mu je pomagao da se sljedeće godine prijavi u kliniku za odvikavanje.

Merkur je Sheenu u Lavu u trećoj kući zbog čega, suprotno onome što sam tvrdi, prilično drži do tuđeg mišljenja. Osim toga zenit u znaku Vodenjaka indicira nestabilnost, a zahvaljujući tome, Blizancima i uvijek pažnje željnom Merkuru u Lavu, radi se o osobi koja će napraviti gotovo sve da bi bila u centru pažnje.

Iza sebe ima dva propala braka s Denise Richards i Donnom Peele, a od treće žene Brooke Mueller se trenutačno razvodi. Na popisu bivših djevojaka nalaze se i Kelly Preston, Robin Wright i Paula Profitt, i gotovo svi prekidi u njegovom životu bili su burni, dobro medijski popraćeni i često rješavani na sudu. Tome sigurno pridonosi Venera u petoj kući zbog koje je neodlučan u ljubavnim vezama općenito i promiskuitetan. Čak i u svojim najmirnijim periodima života Sheen vjerojatno traži neku vrstu stimulacije, bilo seksualne bilo mentalne. Ružni završeci njegovih brakova vjerojatno imaju veze s Marsom i Neptunom u šestoj kući, jer oni određuju osobu punu ljutnje koja se teško nosi sa svojom iracionalnom stranom. Također često označava alkoholičara ili sadista.

Sheenu se Mjesec nalazi u osmoj kući u znaku Strijelca što je znak prevaranta ili nevjerne i nemirne osobe. Privatni svijet osobe kojoj se Mjesec nalazi u osmoj kući najčešće je ispunjen gladnim duhovima koje neprestano treba hraniti. Sheen je zbog toga istovremeno vrlo lukav, ali i ranjiv, što ga čini nepredvidivom i opasnom osobom u bliskom odnosu.

Astrolozi kažu da ne treba očekivati da će se Charlie Sheen popraviti. Prema njihovim objašnjenjima, tragičan kraj nije toliko nemoguć.