UTJECAJI ZVIJEZDA

Današnji horoskop donosi jaku emotivnu energiju

03.03.2011 u 13:36

Bionic
Reading

Mlađak koji će se kasno uvečer 3. ožujka naći u znaku Riba poseban je po tome što će se poravnati sa Suncem, Merkurom, Marsom i Uranom, koji će se također naći u Ribama. Takav položaj planeta donijet će jaku duhovnu i emotivnu energiju kući u kojoj se nalazi

Mjesec u Ribama općenito donosi snažne snove i nagone koji nemaju uvijek smisla. Merkur u Ribama znači da ćemo biti emotivniji, a Mars u istom znaku može značiti da ćemo u emocijama biti strastveniji ili agresivniji, dok Uran može potaknuti laži i prevare. Čuvajte se osoba koje se pretvaraju i koje su posve drugačije kad vam okrenu leđa. Druga opasnost je poricanje – vjerojatno ćete radije povjerovati u tuđe riječi i objašnjenja, nego pokušati otkriti laž koja je drugima toliko očita.

Evo kako bi danas mladi mjesec u Ribama, poravnat sa Suncem, Merkurom, Marsom i Uranom, mogao utjecati na pojedine horoskopske znakove:

Ovan
Mlađak će vas možda natjerati da se suočite s nekim problemima u ljubavnom životu. Budite svjesni činjenice da vam netko možda laže samo zato da bi vas zaštitio. Također, veza s osobom koju volite mogla bi iziskivati neku vrstu praktične žrtve s vaše strane. 

Bik
Napravit ćete nešto što vaša okolina neće odobravati, a vjerojatno se radi o postupku romantične prirode. Situacija koju ćete žrtvovati više nema snagu da vas pokreće naprijed. Očekujte i neizbježan sukob.

Blizanci
Mladi mjesec će vas natjerati na neku vrstu sukoba, a to se najvjerojatnije odnosi na svađu sa susjedom ili osobom s kojom živite. No, budite svjesni, što više forsirate da stvari budu po vašem, to ćete se više udaljiti od cilja. Ako želite ostati na poziciji na kojoj se nalazite, kompromisi su neophodni.

Rak
Snažan utjecaj mlađaka tjerat će vas da isprobate nove stvari ili čak nove ljubavi. Takav razvoj događaja mogao bi utjecati da trenutnom partneru ili prijateljima otvoreno kažete da želite nešto novo u svom životu u skorijoj budućnosti.

Lav
Danas biste se mogli zapitati i razmisliti o tome koliku zapravo kontrolu nad vašim životom imaju vaši roditelji, braća, sestre ili partner. Želja da se oslobodite obiteljskih obaveza mogla bi vam nametnuti probleme, ali raščišćavanje situacije mogao bi također biti jedini način da se osjećate bolje.

Djevica
Danas biste mogli osjetiti potrebu da se izolirate od drugih na neko vrijeme, a posebno od sarkastičnih i osoba koje vole kritizirati i koje vas na neki način kontroliraju. Odmorite se i vratite samopouzdanje, vrijeme je da se distancirate od osoba koje loše utječu na vas.

Vaga
Zahvaljujući mladom mjesecu mogli biste imati problema s novcem. Mogli biste osjetiti potrebu da se iskalite na stanodavcu ili bankaru za kojeg smatrate da je uzrok vaših problema ili biste se jednostavno mogli posvađati s obitelji oko financija. Riješite te probleme da bi u budućnosti bilo što manje razmirica.

Škorpion
Danas biste mogli osjetiti potrebu da se oslobodite svih emotivnih privatnih veza i odmorite se u nekoj vrsti duhovnog povlačenja. Možda ćete osjećati kao da previše vremena i energije posvećujete drugima umjesto sebi. Ako ste umjetnik ili se bavite pisanjem, onda je posebno važno da pobjegnete na neko vrijeme.

Strijelac
Mlađak će vas natjerati da preispitate svoju karijeru. Mnogi neće tražiti samo promjenu posla, moguće je da ćete tražiti potpunu promjenu struke ili lokacije. Velike promjene nikad nisu lagane, ali sada je idealno vrijeme da se pozdravite s dosadašnjim životom i počnete raditi ono što volite.

Jarac
Mladi mjesec u Ribama utjecat će na vaše veze, posebno na one s bliskim prijateljima i članovima obitelji koji su prema vama ponekad suviše kritični. Ključ je da stanete na loptu, razmislite o onome što vam govore i zašto vam to govore. Emocionalno ćete sazreti puno prije ako budete manje tvrdoglavi i počnete slušati druge.

Vodenjak
Vjerojatno se za vrijeme ovog mlađaka osjećate pomalo suludo, pa je to idealno vrijeme da posjetite psihijatra ili se oslonite na svoju intuiciju. No postoji opasnost da neki Vodenjaci preozbiljno shvate psihološka propitivanja. Važno je da se ne isključite previše iz društva jer biste mogli izgubiti vjerodostojnost ili čak doći u sukob s ljudima koje volite.

Ribe
Mlađak vam donosi sreću, a linija planeta u vašem znaku pozitivno se održava na sve aspekte vašeg života, uključujući veze, karijeru i osobnost. Lako je moguće da ćete konačno pronaći odgovor na zdravstveni ili financijski problem koji vas već dugo muči. Mnoge Ribe mogu očekivati velike promjene. U sljedeća dva tjedna očekuje vas spomena vrijedan financijski dobitak.