VENERA U VODENJAKU

Ljubavni problemi i velike odluke u zodijaku

01.03.2011 u 07:34

Bionic
Reading

Ulazak Venere u znak Vodenjaka u jutarnjim satima 1. ožujka donijet će mnoge zanimljive ljubavne promjene. Dok će se jedni boriti s osjećajima koje ne žele priznati ni sebi ni drugima, drugi će se u potpunosti predati ljudima koje vole

Prvi dan mjeseca ožujka trebao bi biti vrlo zanimljiv na ljubavnom planu budući da Venera u 9 sati i 39 minuta ujutro ulazi u znak Vodenjaka. Zanimljiva situacija proizlazi iz činjenice da se radi o znaku koji je nestalan, koji se ne voli vezati premda je duboko emotivan, dok je Venera ipak planet ljubavi, ali one predane ljubavi koja se bazira na odanosti i povezanosti.

Stoga se nemojte čuditi ako 1. ožujka, umjesto idile i romantike, u vezi osjetite samo probleme i napetost. Također, lako se može dogoditi da vam planovi koje ste imali padnu u vodu ili da donesete sasvim neočekivane odluke.

Do kraja dana Venera će ući u znak Jarca koji je osjećajan, praktičan i materijalan te će tako utjecati na mnoge da istinski riskiraju zbog ljubavi. Neki će možda ostaviti sva materijalna dobra zbog nekoga tko nema ništa. Uran koji se 1. ožujka nalazi u Ribama poticat će posesivnost u nekim vezama, a neki će nemogućnost da budu s osobom s kojom žele doživljavati kao smak svijeta.

Nadalje, tog dana malo iza podne i Mjesec ulazi u znak Vodenjaka, što će većini veza dati 'dašak ludila'. Mogući su i prekidi tog dana, a time će najviše biti pogođeni Vodenjaci. Mjesec vlada emocijama i mračnim nagonima podsvjesnog, kao i libidom, pa će nekima problem predstavljati i opsjednutost seksom.

Evo kako će Venera utjecati na pojedine znakove 1. ožujka:

Ovan
Unatoč tome što će vas prijatelji i obitelj pokušati odgovoriti od vaše namjere, vi ćete možda odlučiti srce pokloniti nekome koga okolina ne razumije ili ne voli. Upravo biste se zato mogli naći u situaciji da nekoga kome je stalo do vas zamolite da zažmiri na jedno oko kad su vaše odluke u pitanju.

Bik
Prvi ožujak mogao bi biti prekretnica u vašem životu jer biste mogli odlučiti svega se odreći zbog ljubavi. Moguće je da ćete se odreći novca, imovine i svih drugih obaveza jer će vam intuicija reći da trebate provesti život s tom osobom. Bikovi u stabilnim vezama mogli bi u utorak zaprositi osobu koju vole.

Blizanci
Moguće je da će Blizanci u utorak odlučiti mijenjati dugotrajnu obavezu ili vezu za više slobode. Moglo bi vam se učiniti da vas emocionalne veze guše te biste mogli početi kovati planove za promjene u životu ili putovanja. U sljedećim će vam mjesecima karijera doći na prvo mjesto.

Rak
Rakovi bi u utorak mogli odlučiti preseliti se natrag kući ili promijeniti posao, tako da mogu više vremena provesti s obitelji. Neki bi mogli osjetiti potrebu da se pobrinu za stariju osobu ili rođaka iz obitelji. Svaki san koji ostavite na čekanju zbog ovih altruističnih postupaka sigurno će se ostvariti kasnije u životu.

Lav
Prvog ožujka mogli biste biti prilično nemirni ili nezadovoljni svime što ste postigli u posljednjih nekoliko godina. Osjetit ćete potrebu istražiti nove opcije sami, bez partnera. U najmanju ruku, zapitat ćete se kamo su nestali vaši osjećaji u toj vezi.

Djevica
Djevice bi u utorak mogle shvatiti da osoba koja ih neprestano iskorištava nije vrijedna njihovog vremena ni živaca. Mogle bi također postati prilično nemilosrdne kad je u pitanju tužba oko dugovanja novca. Izazov bi vam danas trebao biti da ne dopustite da vas obuzme želja za osvetom.

Vaga
Možda biste danas trebali sjesti i razmisliti zašto ste toliko opsjednuti određenom osobom i šteti li vaša odanost i vrijeme koje joj posvećujete vašem životu. Neke će se Vage probuditi sa saznanjem da im ljubav zapravo nije uzvraćena te da bi bilo korisnije da se posvete partneru koji to više zaslužuje.

Škorpion
Ovo bi za vas mogao biti težak dan jer biste mogli shvatiti da je vrijeme da osobi koja je gotovo opsjednuta s vama konačno jasno i otvoreno kažete da niste zainteresirani. Također bi vam moglo postati jasno da vam veza funkcionira bez ikakvog očitog i realnog razloga. Jednostavno biste mogli osjetiti da je vrijeme za novi početak s drugim partnerom.

Strijelac
Ovo je vjerojatno najbolji dan u godini da se riješite suparnika na poslu. Ako imate rivala prema kojem morate biti nemilosrdni, usmjerite svu svoju energiju danas na svoje manipulativne mogućnosti. Međutim, budite svjesni da ništa što poduzmete nećete moći vratiti, pa budite mudri u odabiru mostova koje namjeravate srušiti.

Jarac
Danas ćete se vjerojatno teško kontrolirati. Zbog ovog položaja zvijezda osjećat ćete se poput ekspres lonca koji će svaki čas eksplodirati. Za mnoge Jarce ovo će biti dan razračunavanja s osobama koje ste u životu uzimali zdravo za gotovo. Čuvajte se dramatičnih scena jer je ishod emocionalnih situacija neizvjestan i što god da se dogodi, moglo bi ostaviti trajne posljedice.

Vodenjak
Venera u vašem znaku će vas duboko potresti, posebno jer će se u istom položaju naći i Mjesec. Vjerojatno neće biti nimalo logični kad su u pitanju veze i sve je moguće. Budite na oprezu jer s ovakvim položajem planeta partner bi se odjednom mogao ohladiti. Moguće je da ćete se naći u situaciji da rješavate osobne nesigurnosti ili problem prekida veze.

Ribe
Danas biste mogli odlučiti da ćete žrtvovati sve samo da biste pomogli osobi koja vam znači najviše na svijetu. Možda odlučite skratiti posao samo da biste proveli više vremena s tom osobom ili odlučite posjetiti savjetovanje kako biste spasili vezu. Negativne stvari koje izgovorite mogle bi učiniti puno više štete no inače.