LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Vodenjak

04.07.2013 u 11:57

Bionic
Reading

Vodenjak

Možda ćete biti suviše iscrpljeni za ljubav ovog ljeta, jer se čini da vam posao uzima većinu i slobodnog vremena. No pojavit će se nekoliko zgodnih romantičnih prilika ako dobro odigrate i uživat ćete u njima. Od kraja lipnja do 20. srpnja Merkur, vladar vaše pete kuće romantične ljubavi, bit će retrogradan. Moguće je da će se pojaviti netko iz prošlosti s kim ste bili romantično vezani i tražiti drugu priliku. To je još vjerojatnije ako se radi o nekom s kim ste radili ili s kim još radite. Venera će od 27. srpnja do 22. kolovoza boraviti u vašoj sedmoj kući partnerstva pa ako ste u vezi, očekujte sklad i harmoniju.

Bit ćete prilično zaposleni ovo ljeto. Ipak, ispunit ćete ga aktivnostima i velik dio provest ćete u prirodi. Od sporta do šetnji po zelenim područjima, čini se da ćete staviti plaže u drugi plan.

Već neko vrijeme zainteresirani ste za uključivanje u neku vrstu humanitarnog rada i pomaganje nekom konkretnom cilju. Ovo ljeto mogli biste to i ostvariti i aktivno se uključiti te podržati nešto u što vjerujete.