LJUBAVNI HOROSKOP

Vage - dotjerani zavodnici koji ne trpe samoću

26.09.2013 u 11:56

Bionic
Reading

Vage su po mnogočemu idealni ljubavni i životni suputnici, posebno za partnere koji nisu prezahtjevni i skloni priređivanju ljubomornih scena. Tople su, pažljive i uslužne, a partner im je centar svijeta

Vage su sretne kad su pažene i mažene pa im odabranik mora stalno iskazivati pažnju kako je ne bi potražile na drugom mjestu. Ova društvena i komunikativna bića ne podnose samoću, nego se najbolje osjećaju kad su uklopljena u okolinu.

S njima se može ostvariti dobra i uspješna veza, ako druga strana od njih ne zahtijeva veliku emocionalnu dubinu. Vage su tolerantna bića i uvijek se trude biti što pažljivije prema voljenima pa i same zaslužuju takav tretman.

ŽENA VAGA

Budući da su pod zaštitom Venere, Vage su najljepši zodijački znak. Žene ovog znaka aktivno i neumorno koriste privlačan izgled u svim životnim situacijama. Ne čudi da su neke od najljepših žena svijeta rođene upravo u ovom znaku – Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones i Kim Kardashian samo su neke od ljepotica koje bujnim oblinama golicaju maštu suprotnog spola.


Ove zavodnice ne mogu živjeti bez ljubavi, a partner im je potreban da bi se osjećale uravnoteženo i ispunjeno. Često lete iz veze u vezu samo da ne bi bile same pa se nerijetko vežu s neodgovarajućim partnerima.

Teže za skladnim ljubavnim odnosom, ne vole svađe, sukobe i galamu. Groze se agresivnosti i nametljivosti pa im odgovara miroljubiv i diplomatičan partner. Na njihovu nesreću, često ih privuku naglašeno muževni muškarci, s kojima ne mogu pronaći mir.

Vage uživaju u koketiranju pa im je potreban tolerantan partner koji shvaća da je njihovo očijukanje samo igra. U vezi su sretne ako im partner stalno poklanja pažnju. Žele se osjećati voljeno i svom muškarcu biti najljepše, a ako to nemaju, potražit će pažnju kod nekog drugog.

Kao partnerice su vrlo poželjne jer su tolerantne, miroljubive i žele ugoditi. Ponekad radije šute ili se priklone sitnim lažima, nego što započnu svađu. U seksualnom smislu su vrlo prilagodljive i uvijek će se rado podati partneru.

Žele usrećiti svog odabranika pa će mu rado ispunjavati seksualne želje. Ljubavni partneri znaju im prigovarati zbog neodlučnosti i povremenih razdoblja lijenosti. Vole biti dotjerane i privlačne u svakoj situaciji pa redovito troše mnogo novca na odjeću, kozmetiku i nakit.


MUŠKARAC VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku na glasu je kao veliki šarmer i zavodnik koji uživa iznimnu popularnost među ženama. Uredan je i dotjeran, a uz njega se svaka žena osjeća ugodno. Pažljiv je, ljubazan i duhovit, a čestim komplimentima lako pridobiva pažnju pripadnica nježnijeg spola. Voli lijepe i dotjerane žene koje drže do sebe i svog izgleda. Iako većinom pada na lijep izgled, privlačna vanjština nije sve što ga može zadovoljiti.

Potrebna mu je tolerantna i mirna partnerica s kojom će moći imati ugodan život lišen svađa i galame. Zavođenje mu je u krvi pa se čak i kad je u sretnoj vezi rado udvara privlačnim ženama, na što njegova odabranica nema razloga biti ljubomorna. Za njega je flert samo zabava i igra koja unosi svježinu u dosadnu svakodnevicu.

Ovaj muškarac nikad neće raditi ljubomorne scene ili optuživati partnericu da ga zanemaruje, što ga čini poželjnim supružnikom i partnerom. Odgovaraju mu društvene i aktivne žene s kojima će moći o svemu razgovarati i s kojima će odlaziti na izlete, putovanja ili kulturne događaje. Često se veže sa snažnom i samosvjesnom partnericom, koja ga potiče da bude odvažniji i odlučniji u životu.