MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju u kolovozu?

01.08.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Što su vam zvijezde namijenile u kolovozu 2013? Hoćete li se provoditi, biti zatrpani poslom, kakva vas događanja očekuju na ljubavnom planu, a kakva će biti financijska situacija, pročitajte u mjesečnom horoskopu tportala

Venera se nalazi u znaku Djevice, no ovaj će znak ipak jedva čekati da se planet ljubavi pomakne i uđe u Vagu, što će njima donijeti nešto prizemljenije i realnije doživljavanje stvarnosti. Prelazeći znakom Lava, Sunce, Merkur i na kraju Mars utjecat će uvelike na neke znakove. Primjerice na Bikove kod kojih će umanjiti sposobnost prepoznavanja situacija koje trebaju izbjeći. Saturn će pomoći Rakovima u spoznavanju sebe i drugih na dubljem nivou, dok će Lavovima donijeti samo zbrku - kašnjenja, nejasnoće, tajanstvene intrige, zanimljive komplikacije... No, ne brinite, sve je rješivo!

Vage se nalaze pod zaštitom Venere i Merkura, a da im život ne bi bio dosadan, pobrinut će se Sunce, Uran i Pluton. Merkur će Škorpionima otežati donošenje odluka ili ih natjerati na provjeru puno detaljniju no što su mislili napraviti. Unatoč neharmoničnom utjecaju Marsa, Jarce očekuju važnije promjene, dok planetarij Vodenjacima ukazuje na to da će ih na osobnim razinama pratiti nedostatak samokontrole.

Detaljnu analizu za svaki horoskopski znak pročitajte u mjesečnom horoskopu tportala Meri Jerković.