UGLAVNOM LOŠ FILM

Što srpski vidovnjaci predviđaju za 2013?

Bionic
Reading

Specijalno izdanje srpskog Trećeg oka angažiralo je 20 vidovnjaka kako bi dali svoju viziju 2013. Prognoza nije dobra – od ubojstva predsjednika Obame do izbijanja trećeg svjetskog rata

Za svoje specijalno izdanje srpski časopis za granična područja znanosti, misterije prošlosti i današnjice te fenomene za koje ne postoji racionalno objašnjenje, Treće oko, razgovarao je s 20 vidovnjaka kako bi saznao što se svijetu sprema u 2013. Svekoliko pučanstvo neće biti oduševljeno prognozama za nadolazeću godinu. Ima tu svega i svačega – od raznih scenarija smaka svijeta do lokalnih sukoba vezanih uz Kosovo, prenosi Slobodna Dalmacija

'Zvjezdoznanac' Dragan Đinđić Stanković predviđa nemire na Kosovu, no dodaje kako to nije najgora stvar koja će se dogoditi. Ostatak svijeta, prema Đinđiću, čekaju puno gore stvari.

Svih 20 vidovnjaka vidi pogoršanje američkih odnosa s Rusima. Prema samozvanim prorocima, četiri jahača apokalipse već su kupila karte za Njemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Veliku Britaniju, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vidovnjak Nikola Stojanović predviđa atentate na vodeće ljude svjetskih sila poput Obame, Putina i Angele Merkel. Dejan Lučić – 'čovjek koji zna sve' – čak u 2013. vidi Obaminu smrt, i to trovanjem u zrakoplovu.

No, čak i među svim tim negativnim vizijama našla se i poneka vedrija slika budućnosti. Lav Geršman kaže kako će sirijski konflikt završiti, a šaman Jaroslav Kazimirov predviđa porast optimizma u društvu te dobru godinu za poljoprivrednike i ribare.

Rožaja Merdan Agović u 2013. godini vidi posjet izvanzemaljaca, stoga pripremite svoj ručnik i 'Vodič kroz galaksiju'.