GODIŠNJI HOROSKOP

Škorpion

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Škorpion

Godina sazrijevanja i preuzimanja odgovornosti

Odnosi

Ove će se godine mnoge veze i prijateljstva učvrstiti, dok će površni i nestabilni odnosi nepovratno otići u prošlost. Želite pored sebe imati ljude na koje se možete osloniti pa ćete izbaciti iz svog života one koji ne spadaju u tu kategoriju. Ljubavne veze će se temeljiti na povjerenju i uzajamnom poštivanju, a mnogi od vas će se prestati bojati preuzimanja odgovornosti. Želja za sigurnošću i stabilnošću potaknut će vas na zasnivanje obitelji. Pred samcima je uzbudljivo razdoblje u kojem im neće nedostajati udvarača, no nećete biti zainteresirani za prolazna uzbuđenja. Privući će vas osoba za koju procijenite da vam može ponuditi ono što tražite. U drugoj polovici godine u vama će se voditi sukob između vlastitih potreba i očekivanja okoline, no nemojte donositi odluke iza kojih ne stojite.

Novac i obaveze

Poslovi i projekti iza kojih stoji mnogo uloženog truda, vremena i dobre organizacije postići će uspjeh. Nećete ništa prepuštati slučaju, a upravo će dobra pripremljenost i predviđanje potencijalnih problema biti garancija pozitivnog konačnog ishoda. Poslovne okolnosti uključivat će češća putovanja, susrete s klijentima ili strankama te pohađanje poslovnih seminara. Mnogi će ulagati u svoje znanje ili se profesionalno usavršavati, a poslovi vezani uz intelektualne aktivnosti, izdavaštvo ili internetske djelatnosti doživjet će procvat. Nakon srpnja, više ćete paziti na ugled i reputaciju, a održavanje besprijekornog imidža bit će ključna za napredovanje.

Zdravlje i ljepota

Boravak Saturna u vašem znaku na površinu će izvući sve ono što ste godinama zanemarivali. Ginekološki ili hormonalni problemi snaći će ženske pripadnice znaka, a muškarce će mučiti probavne tegobe. Promjena svakodnevnih loših navika bit će prvi korak prema poboljšanju zdravlja.