ULTIMATIVNI KIČ

Rođendan gastarbajterice Heidi postao hit na YouTubeu

27.08.2010 u 17:31

Bionic
Reading

Proslava 18. rođendana Heidi Janković, koja se je održala u okolici Jagodine u Srbiji pred oko 550 gostiju, bez problema se može nazvati najvećim trashom viđenim u ovom dijelu Europe

Heidi Janković, kći srpskih gastarbajtera u Švicarskoj, ostvarila je sve svoje ružičaste snove proslavom 18. rođendana koja je zbog svoje 'raskošnosti' završila na YouTubeu kao najgledaniji trash video. Nezaboravna proslava održala sredinom kolovoza u okolici Jagodine, a na rođendanskom je slavu sudjelovalo više 500 gostiju.

Slavljenica i svi uzvanici bili su odjeveni u njezinu omiljenu ružičastu boju. Prostor u kojem je održana proslava također je bio uređen u bijeloj i ružičastoj boji, Heidine fotografije bile su postavljene posvuda, a čak je i bend bio odjeven u ružičasto. Kako bi svojoj kćeri priuštili nezaboravno rođendansko slavlje, roditelji su, prema procjeni medija, na proslavu potrošili i do 300 tisuća eura.

Slike sa svog nezaboravnog rođendanskog slavlja Heidi je ponosno postavila na Facebook, no uskoro ih je bila prisiljena skinuti zbog pritiska rodbine kojoj nije bilo drago da njihove slike kruže internetom i zabavljaju javnost. Heidi je, međutim ,zakasnila jer su fotografije već bile skinute i objavljene na mnogim internetskim stranicama. Heidi je čak dobila brojne klubove obožavatelja, pa su se ubrzo pojavile majice s natpisima 'Kad porastem, bit ću Heidi' ili 'Ja sam bio na Heidinom 18. rođendanu' i slično. Kako je izgledao ovaj grandiozni rođendanski dernek, pogledajte u videu.