HOROSKOPSKI MRGUDI

Ovnovi mrze autoritet, a Djevice kritike na račun izgleda

25.02.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Svatko ima svoje slabe točke. Nekoga iz cipela izbaci autoritet, nekoga šutnja, a nekoga neozbiljnost. Svaki horoskopski znak ima takve sitne slabosti, a vi provjerite tko je na što slab i koje je situacije najbolje izbjegavati

Ovnovi ne vole naređivanje. Svako tko im pokuša nešto narediti ili im objasniti kako nešto napraviti, vjerojatno će izgubiti Ovna kao prijatelja. Rijetki su oni koji vole svoje šefove. Kad je ovaj znak u pitanju, pokušajte mu ne gurati pod nos njegove mane, s tim također neće biti sretan.

Bik

Bikovi ne vole kad im neko ometa odmor ili ručak, ili kad samoinicijativno dodiruje njihove osobne stvari za koje su vezani. Ako ih prekinete u takvim situacijama, postat će prilično nervozni i tad je najbolje što prije im se maknuti s puta. Bikovi često zaborave da su nematerijalne stvari ponekad važnije od materijalnih.

Blizanci

Blizanci će se jako lako i brzo uvrijediti ako im kažete da zašute, da ono što rade ne valja ili ako im kažete da su dosadni. To može dovesti do toga da odluče prekinuti svaku komunikaciju s vama. Blizanci također mrze kad od suvozača u vožnji dobivaju savjete, jer ono kako oni voze nije dovoljno dobro.

Rak

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze s kućom, ljudima ili obitelji. Jednostavno ne vole ništa raditi sami, bez društva. Također, ako im pokušate promijeniti neku naviku, naići ćete na velik otpor, a u tom slučaju možete očekivati i svađu.


Lav

Otprilike kao i Ovnovi, Lavovi najviše mrze da im se naređuje. Ne vole pričati o svojim financijama pa izbjegavajte bilo kakva pitanja vezana uz to. Ne podnose ljude koji se hvale i koji se prave važni u društvu. Osima toga, ni ona izreka 'ne diraj Lava dok spava' nije uzalud nastala, jednostavno ih izbjegavajte buditi, osim ako nemate jako dobar razlog za to.

Djevica

Djevicama nikako nemojte kritizirati stil oblačenja, kao ni njihov raspored namještaja u kući. Ako to napravite, Djevice postaju jako osjetljive, a postoji i mogućnost da će vam to zamjeriti. I ne pokušavajte im određivati kad i gdje moraju biti - najbolje bi bilo da one to same odrede.

Vaga

Vage nikako nemojte nagovarati na izražavanje mišljenja ako to ne žele. One će same reći što misle kad osjete da je za to pravo vrijeme. Ne podnose svađe i besmislene rasprave pa ako pokrenete svađu s njima, one će vas jednostavno ignorirati i otići na drugu stranu.

Škorpion

I ovo je jedan od znakova koji ne voli naređivanje. Pogotovo ako inzistirate na tome, oni vas jednostavno neće poslušati, a može se desiti i da naprave upravo suprotno od toga što vi zahtijevate. Ako povrijedite Škorpiona, budite svjesni toga da ne opraštaju tako lako, da ne vole laži i da nikad ne zaboravljaju.

Strijelac

Strijelci jednostavno ne vole obaveze. Oni će sami raditi kad im se radi, a ako ih pokušate natjerati da nešto naprave, samo ćete pogoršati stvar. Ne vole ni svoje slobodno vrijeme provoditi u zatvorenom prostoru, najbolje se osjećaju u prirodi. Također ne vole šutljive osobe.

Jarac

Jarci jako teško podnose tuđu neozbiljnost jer su rijetke situacije kad su oni sami neozbiljni. Ne vole da ih se požuruje i to iz jednog jednostavnog razloga - uvijek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vrijeme.

Vodenjak

Vodenjaci ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obavezama. Kod njih se sve mora odmah završiti jer jednostavno ne mogu biti mirni sa saznanjem da imaju nedovršenih poslova. Smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. No jedina stvar koje se boje jest to da ostanu sami. Zato stalno moraju imati prijatelje oko sebe.

Ribe

Ribe teško podnose kad ih netko ignorira. Ne mogu se pomiriti s činjenicom da nekome pomažu, a ta osoba ne zna cijeniti njihovu pomoć i trud. Također, oni ne znaju funkcionirati najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. Zapamtite i da je najbolje ne smetati im dok nešto rade jer ih to vrlo lako iznervira.

Više pročitajte na portalu B92