ADRENALIN NA NAJJAČE

Od ove će vam snimke doslovce zastati dah

25.03.2014 u 13:25

Bionic
Reading

Grupa muškaraca koji se bave BASE skakanjem uspjela je provaliti u novi neboder Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku, a sad su se i predali policiji. Objavljena snimka koju su snimili skačući s vrha nebodera naprosto je zastrašujuća

Dečki koji su prije šest mjeseci uspjeli proći pored osiguranja 540 metara visokog nebodera Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku i objavili snimku, u ponedjeljak su se predali policiji. Trojica su skočila padobranom s vrha, a jedan je išao s njima samo kao promatrač i kažu da je poanta svega bilo preispitati razinu sigurnosti u i oko tornja.


Odvjetnik jednog od skakača, Andrewa Rossiga, rekao je za New York Times da grupa muškaraca nije uopće naišla na čuvare oko tri ujutro, kad su se krenuli penjati na 104 katova visok neboder.

Premda ih je čuvar uočio kad su već bili na zemlji i spremali svoje padobrane, te noći su izbjegli probleme. Policija ih je identificirala tek u siječnju, kad je dobila nalog za pregledavanje njihove opreme i pronašla objavljenu snimku. Padobranci će vjerojatno biti osuđeni za provalu i upad na privatni posjed.

Pogledajte što znači skočiti s 540 metara visokog nebodera!