U UKLETOJ KUĆI

Novinarka misli da je slučajno snimila duha

14.12.2012 u 18:35

Bionic
Reading

Američka novinarka Vanessa Bolano snimala je reportažu o ukletoj kući. Tijekom montaže ugledala je neobičnu 'lebdeću stvar' u jednom od kadrova, pa je zaključila kako je slučajno snimila duha

Vanessa Bolano, novinarka manjeg ogranka TV i radio mreže ABC, radila je reportažu o ukletoj kući na plantaži Myrtle u St. Francisvilleu u Louisiani. Tijekom montaže snimljenog materijala primijetila je nešto neobično – bizarni lebdeći objekt u kadru iza sebe.

Nitko ništa čudno nije vidio tijekom snimanja, no kako u kući navodno prebiva čak 12 duhova, nije nimalo neobično da se jedan od njih ne srami pojavljivanja na televiziji. Bizarni kadar snimljen je u 'francuskoj spavaćoj sobi' u kojoj je aktivnost nemirnih duša i inače najveća.

Jedna od popularnijih legendi vezanih uz ukletu kuću Myrtle je o ropkinji Chloe koja je voljela prisluškivati. Jednog ju je dana gospodar ulovio kako sluša što ne bi smjela i za kaznu joj odsjekao uho.

Kako bi se osvetila svom vlasniku, Chloe je ispekla otrovan kolač, no na njenu nesreću umjesto da ga on pojede stradale su nedužne žrtve – njegova supruga i kćer. Nedugo nakon toga Chloe je završila na vješalima, a do današnjeg dana navodno luta plantažom kao duh – i prisluškuje.