NAGLAŠENA IRACIONALNOST

Mlađak u Raku uzrokuje emocionalne krajnosti

26.06.2014 u 11:38

Bionic
Reading

Mladi Mjesec nastupa u petak, 27. lipnja u 10 sati i osam minuta po hrvatskom vremenu i pada na pet stupnjeva Raka. Mlađak se uvijek poklapa s konjunkcijom Sunca i Mjeseca, što znači da je Sunce također na pet stupnjeva Raka

Utjecaj mlađaka počinje dan prije egzaktne konjunkcije i traje dan nakon nje. Evo što će vam donijeti u općim crtama, neovisno o znaku kojemu pripadate.


Ovih ćete dana biti zaštitnički nastrojeni. Usmjerit ćete pažnju na svoje 'gnjezdo' – obitelj, dom, domovinu i sve ostalo što vam ulijeva osjećaj sigurnosti i pripadnosti.

Više ćete se brinuti o voljenim ljudima, ljubimcima i biljkama. Osjećat ćete se domoljubnije nego inače pa biste mogli upasti u sukob po nacionalnoj ili navijačkoj osnovi.

Tanka linija između sna i jave

Snovi će vam biti vrlo intenzivni, a razgraničenje između sna, maštanja i stvarnosti postat će nejasno. Emocije će vam biti duboke i podložne vanjskim utjecajima pa će međuljudski odnosi biti složeni i nestabilni. Tuđe lijepe riječi i geste će vas raznježiti, a sitne neobazrivosti uvrijediti.

Iracionalnost će biti naglašena položajem Neptuna u Ribama, koji se nalazi u trigonu s Mjesecom i Suncem u Raku. Taj će položaj ne samo uliti nadahnuće iskusnim umjetnicima, nego i potaknuti neke od vas da sroče svoje prve stihove ili povuku prve poteze kistom.

Ako se bavite kuhanjem ili općenito ugostiteljstvom, imat ćete odličnih ideja pa će krajnji proizvod biti vrlo dopadljiv. Ako pak prionete na pospremanje doma, izgledno je zadovoljstvo obavljenim poslom.