UDOMITE LUNU

Kakva tužna priča ove male kujice...

14.08.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Kakva tužna priča ove male kujice...

Luna je štene staro oko 4 mjeseca. Otrovana, bila je na rubu smrti. Na Facebook stranici Udruge Šapica njezinu priču ispričala je osoba koja ju je i spasila:

'Njezina tužna priča počinje prije otprilike mjesec dana kada je 'donešena' u dvorište kuće do moje. Istog trena dobila je lanac oko vrata teži od nje same, bila je stara svega dva, tri mjeseca. Odmah sam tražila da joj skinu lanac. Za jesti je dobila kruh, krumpir i vodu.

05. 08. 2014. čula sam komešanje u dvorištu, otišla sam tamo i zahtjevala da mi pokažu Lunu. Još sad kad pišem ta grozna slika mi je pred očima. Luna je beživotno visjela na njegovim rukama, cvilila. Oči su joj bile slijepljene, iz usta joj je curila gusta slina. Uzela sam je i brzo odvela veterinaru. Kad ju je veterinar vidio, mislio je da je mrtva. Rekao mi je da je pas otrovan, ne trenutno već da to traje danima.

Temperatura je drastično pala, radilo se o satima njezina života. Dao joj je protuotrov, meni upute za oporavak. Na pitanje hoće li preživjezi, nije bio optimističan. Uzela sam je doma, grijala da temperatura poraste. Kroz par sati došla je k sebi, bila je slaba, danima nije jela. Krenule smo polako.


Pregledala sam je. U životu nisam vidjela takvu izledom spaljenu dlaku, kronično mršava... Obećala sam joj da ću je dovesti u red.

Malena je okupana i ta ružna dlaka se mjenja. Počinje ličiti na pravu prekrasnu ljepoticu. Jako se voli maziti, čak više nego papati, voli se igrati, voli djecu. U tom dvorištu užasa tri dana nitko je nije niti pogledao dok je tako cvilila i molila za spas.

Luna je pas u tipu labradora. Hvala Vam u moje i Lunino ime!'

Luna se udomljava preko Udruge Šapica,a potencijalni udomitelji neka se jave na:
095/926-3234
098/521-803
(ako se ne jave, pošaljite sms)