VJERNI PRIJATELJ

I nakon pet godina ovaj pas tužno čeka vlasnika

17.01.2014 u 10:35

Bionic
Reading

Huachito je u Boliviji poznat kao najodaniji pas jer pet godina nakon smrti svog vlasnika još uvijek čeka njegov povratak

Baš kao i Hachiko u Japanu, Huachito je pas koji je toliko vjeran svom gospodaru da ga čak pet godina nakon njegove smrti još uvijek traži po gradu u Boliviji. Odani mješanac svakodnevno hoda po Cochabambi po Aveniji pape Pavla gdje mu je vlasnik poginuo u prometnoj nesreći, piše The Huffington Post

Nezgoda se dogodila prije pet godina kad je taksi udario motor koji je Huachitov vlasnik vozio. Pas je svog gospodara izgubio već po putu do bolnice kad je podlegao ozljedama i preminuo.


Ponekad avenijom naiđe neki motorist i Huachito zalaje za njim u prolazu jer misli da mu se vlasnik napokon vratio, a kad shvati da je pogriješio onda se šeće od ugla do ugla i zavija.

Svi koji znaju njegovu priču brinu se o Huachitu, a postoji i želja da ga se udomi, no to je nemoguće dok pas čeka povratak svog starog vlasnika.

Fotografije pogledajte na ovom linku

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.