LETEĆA METVICA

Duhovi krali čajeve po dućanu?

27.07.2013 u 08:23

Bionic
Reading

Neobična snimka lebdećih kutija čajeva u Whitstableu u Velikoj Britaniji oduševila je internet. Mnogi se pitaju kako bi i sami reagirali da se njima dogodi ono što je zadesilo muškarca na filmu koji je snimila nadzorna kamera

Ne možemo nagađati zašto bi duhovi obitavali u maloj trgovini u Whitstableu, no jedna je stvar sigurna – izgubljene duše svakako vole čaj!

Nadzorna kamera u britanskoj trgovini snimila je starijeg muškarca kako bira što će kupiti dok su oko njega polako počele lebdjeti kutije čaja. Čovjek je bio blaženo nesvjestan da se nešto čudno događa.

Čini se da je kupac na trenutak ostao zbunjen kad je jedna od kutija pala na pod. Pretpostavljamo da je pravi strah osjetio tek kad je i druga lebdeća kutija čaja pala na tlo.


'Bila sam zbunjena. Nemam pojma o čemu se radi. Meni je to potpuni misterij. Nisam nikad vidjela nešto slično otkad vodim prodavaonicu. Kupac nije ništa rekao. Ne znam čak ni tko je on', rekla je suvlasnica trgovine, gospođica Newbold

Zbunjena djevojka trgovinu vodi sa svojom maćehom i ocem Michaelom Knowlesom koji je također ostao bez teksta kad je vidio snimku.

Možda je najzabavnije to da gospođica Newbold ne vjeruje u duhove te da je čak ni ova snimka nije uvjerila da je u pitanju nešto natprirodno.