HOROSKOP PROFIL

Ako ne probate Ovna, kako ćete znati kakvi su?

09.04.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Njihov blistav optimizam i vjera u sutra snažna su potpora u životu. Neće vam dopustiti ljubomoru. Tražit će od vas slobodu da idu posvuda i sa svojim društvom. Možete im potpuno vjerovati, onoga trenutka kada se zaljube u vas, bit će vam potpuno odani. Ovnovi rijetko mogu voljeti istodobno više partnera. Prgavi, ali odani...

ŽENA OVAN

Neovisno o tome koliko robusno može izgledati, ova žena ništa manje ne živi za ljubav od ostalih 'ženstvenih' znakova. Hm, ako ste se zaljubili u ženu Ovna, onda ste srčan i hrabar muškarac. Shvatit ćete brzo da je ljubav za nju bit njezinog postojanja, ali će se istodobno zaokupiti obvezama oko sebe i samom sobom.

Ovnica lako živi bez muškarca, i to puno lakše od bilo koje žene koju možete sresti ili upoznati. Naravno, živjeti bez muškarca jedna je stvar, ali bez ljubavi ne ide! Ona vječno žudi za herojem svojih snova. Inače sama otvara vrata, pali cigaretu, ne dopušta da joj se pridrži kaput, zove taksi, tegli stvari, ali iz čisto praktičnog razloga - za nju je to najbrži način da se to napravi.

Zbog legendarne nestrpljivosti, a i snage koja plaši muškarce, ona će gotovo uvijek prva preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Doduše ima ona hrpu nedostataka, ali malo upozorenje pretendentima - lakše se 'pali' na muškarce koji uspijevaju odoljeti njezinu šarmu. Tada će vas osvajati s takvom snagom, strašću i malim ludostima da će lako pasti pod noge ispunjen fascinacijom i ludom ljubavlju za nju.

Dobro, može se reći da je prenaporna, snažna, ali je karakterna i može prkositi ustaljenim običajima, a ako je, dragi moji, stisnete preko mjere u namjeri da joj identitet ogolite, otići će. Takvu intervenciju u karakter nikome ne dopušta!

Ljubav i odanost

Odanost u ljubavi žena Ovnova poslovična je i neizmjerna. Naravno, sve dok postoje emocije. Samo ljudi koji žive u njezinoj blizini znaju koliko nježnosti nosi u sebi i koliko blaga i popustljiva zna biti. Uvijek će imati vremena za vas koje će provoditi u dugim razgovorima s vama. Ne želi muškarca koji bi potpuno dominirao, ali ne voli ni da joj se drži za skute. Dani su joj puni uzbuđenja i vedri, ali noći su često tamne i čine je plahom.

Da bi vas voljela, mora se ponositi vama. Puno toga će od vas zahtijevati, ali će vam puno i davati. Voljenu osobu diže u nebeske visine, možda glupo očekujući nemoguće savršenstvo, odbijajući vidjeti njegove mane.

Neće vam dopustiti ljubomoru. Tražit će od vas slobodu da idu posvuda i sa svojim društvom. Možete joj potpuno vjerovati, onog trenutka kad je postala vaša, bit će vam potpuno odana. Žena Ovan rijetko može voljeti istodobno dvojicu muškaraca. Jednostavno, za to je previše poštena. Ima svoju karijeru i treba je pustiti. Bit će puno sretnija, čak mnogo nježnija. Imuna je na lokalne mangupe i plejboje i mnogo joj veća opasnost prijeti od idealista i njihovih ideja koje su uglavnom neizvedive. Njezin blistavi optimizam i vjera u sutra snažna su potpora u životu.


MUŠKARAC OVAN

Čudna iskustva žene imaju s ovim muškarcem. U jednom trenutku će vas zasuti strastvenim izljevima nježnosti, a već u sljedećem može biti leden poput ledenjaka koji plove Sjevernim morem. Likom i ponašanjem odaju mnogo mlađu osobu nego što to jesu, što može biti prijatno, ali taj njihov mladalački izgled može 'otegnuti' i njihovo sazrijevanja, što je, naravno, štetno.

Često su nestrpljivi, odvažni su i pouzdani, uvijek ispred drugih, a često i ispred samog sebe. Plemeniti su i sa svojim vremenom i novcem, ali i razdražujuće netolerantni, bezobzirni, sebični i puni zahtjeva.

Ljubav i brak

Zaljubio se? Tada njegova nepromišljenost naprosto iznenađuje ljude. Predat će vam se puna srca, siguran samo u jedno - da ste vi ona prava, najpravija i najsvetija ljubav koju je čekao godinama. Ako ste mu raspršili san, budite spremni na luđačka zavođenja, ali nakon određenog vremena poput munje mu bljesne spoznaja da i vi niste bogzna kakva, možda bolja čak čeka na nekom drugom kraju grada u nekom drugom snu. Kada vas zavoli, nikada vam neće lagati, tj. iskreno će nastojati da ne laže u čemu će ga sprečavati i njegov veliki idealizam.

Sve žene koje su bile prije vas i dalje su u igri, ali, naravno, drugačijeg intenziteta i značaja. On ne može živjeti bez njih, pripremite se na to. Jedna vrijedna informacija – Ovnovi su najčešće fizički nesposobni održavati vezu s više osoba istodobno. To se jednostavno ne uklapa u sliku o iskrenoj i pravoj ljubavi.

Mada vaš ljubavnik Ovan uvijek inzistira voditi glavnu riječ, on će uvijek prvi prići i ispričat će vam se nakon svađe, a i bit će uvijek pored vas kad vam je potreban, tj. kad ste nesretni ili bolesni. Davat će vam komplimente i cijenit će vaše sposobnosti dajući vam poticaj. U braku će uvijek dominirati. Neće dopustiti da brinete o načinu na koji on troši svoj novac. Uostalom, on ga je zaradio, zar ne? Možda će mijenjati poslove, sve dok ne pronađe posao u kojem će biti sam sebi gazda, ali neće dopustiti da vi umrete od gladi. On će uvijek pronaći način da nešto zaradi.

Od vas traži da budete krajnje ženstveni, ali da imate nešto i divljeg u sebi. On želi da budete neovisni, ali da on naravno u svemu tome prednjači barem jedan korak ispred vas. Od vas očekuje da ga shvatite i da mu budete privrženi, ali nikako nemojte biti ponizni. Zgazit će vas jako brzo.

NA KRAJU

U svakom slučaju, puno toga Ovnovi traže i ako ste zaljubljeni ne smije vam nedostajati energije i volje igrati se s njima. Uostalom, kada malo bolje promislim, zaista morate biti nešto posebno kada ćete ući u zajednički život s ovakvim tipom osobe. Bit ćete sretni ako uspijete pronaći zlatnu sredinu. Ako to ne uspijete, iskrcajte se već na sljedećoj stanici jer možete inače samo protratite svoje vrijeme i osjećaje. Sretno, dragi moji – Ovnovi su sjajni, ali puno zahtijevaju.