uhićena je

Žena na istoj kući po drugi put podmetnula požar, pa ga prijavila policiji

08.02.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Karlovačka policija osumnjičila je 67-godišnjakinju da je na kući u vlasništvu 73-godišnjaka na području Krnjaka podmetnula požar, koji je potom prijavila, a ispostavilo se da je na istom objektu požar podmetnula i krajem srpnja pa je uhićena i predana pritvorskom nadzorniku

Policajci iz ispostave Vojnić u ponedjeljak su, postupajući po dojavi da je došlo do požara kuće zatekli na mjestu događaja 67-godišnju dojaviteljicu, koju su iste večeri uhitili zbog sumnje da je povezana s tim nedjelom kojim je, kažu u policiji izazvala opasnost većeg opsega.

Istraživanjem je utvrđeno da je u ponedjeljak otvorenim plamenom izazvala požar u prizemlju kuće, ali i da je 26. srpnja 2023. izazvala požar na gornjem katu istog objekta i to za vrijeme dok se 73-godišnjak nalazio u njemu, čime je izazvala opasnost za život i imovinu 73-godišnjeg muškarca.

Osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava za dva nedjela podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je karlovačka policija.