EKSPRESNA REAKCIJA

Zbog ozbiljnih prijetnji iz Remetinca premješten redar osumnjičen za ubojstvo Sablje

29.04.2023 u 20:08

Bionic
Reading

RTL doznaje da zaštitar Kristijan Knego, kojeg se sumnjiči da je ubio USKOK-ovog osumnjičenika Tomislava Sablju, više nije u istražnom zatvoru u Remetincu. Prebačen je u drugi zatvor zbog ozbiljnih prijetnji

Kristijan Knego nije se dugo zadržao u Remetincu. Kako doznaje RTL Danas, u zatvoru se suočavao s brojnim prijetanjama od drugih zatvorenika, a između ostalog i da će mu ubiti obitelj. Uprava za zatvorski sustav ekspresno je reagirala pa ga je iz zagrebačkog zatvora preselila u gospićki zatvor. Da je prebačen u drugi zatvor potvrdila je odvjetnica Ivana Špehar Janković.

"Mogu potvrditi da je temeljem procjene Uprave za ztvorski sustav moj branjenik premješten u drugu ustrojstvenu jedinicu. Mi smo klijenta posjetili, on se osjeća puno bolje nego prije tjedan dana. Također smo izvršili uvid u spis te smo uložili žalbu protiv rješenja suca istrage o određivanju istražnog zatvora", rekla je Špehar Janković.

Obrana će se žaliti i na rješenje tužiteljstva jer tvrde da se iz dokaza u spisu vidi da se ubojstvo dogodilo pod drukčijim okolnostima od onih za što ga se tereti.

Klub u kojem se sve dogodilo trebao je biti ovaj vikend otvoren za javnost, ali još rade na jačanju sigurnosti. Iz kluba Ritz poručuju da su posljednjih osam godina poslovali bez ijednog incidenta, ali isto tako poručuju da u klub stiže jedan od najpoznatijih svjteskih brendova detektora metala.

  • +2
Kristijan Knego Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo