PODEBLJI DOSJE

Lopov hospitaliziran pod nadzorom policije pobjegao iz KBC-a Zagreb, potraga još uvijek traje

03.03.2023 u 15:42

Bionic
Reading

Muškarac koji je bio pod nadzorom zagrebačke policije doveden je u srijedu u Klinički bolnički centar Zagreb te im je od tamo uspio pobjeći i još uvijek ga nisu uspjeli pronaći

Policija nije izvijestila javnost o ovom događaju i tek su na upit Dnevnika.hr potvrdili da im je uhićenik pobjegao.

Navode kako je 42-godišnjak uhićen u srijedu zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte te je priveden u IV. policijsku postaju u popodnevnim satima. No, zbog zdravstvenih problema muškarac je prevezen u Klinički bolnički centar na liječenje. Tamo je i hospitaliziran.

Prema neslužbenim informacijama koje ima DNEVNIK.hr, muškarac se u postaji nekako uspio domoći žileta i progutao ga. Međutim, u policiji ne pojašnjavaju razlog hospitalizacije. Neslužbeno, riječ je o lopovu s podužim dosjeom.

Iz bolnice je, tumači policija, pobjegao iskoristivši odlazak medicinskog osoblja s vizite i to za vrijeme dok se, zbog dolaska liječnika u vizitu 'po njihovoj uputi policajac nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe'. U policiji dodaju da je 42-godišnjak pobjegao kroz prozor sobe koja se nalazi u prizemlju bolnice. Napominju da 'poduzimaju sve raspoložive mjere i radnje u cilju pronalaska 42-godišnjaka'.

Mediji su izvijestili kako su u četvrtak krenule glasine da je iz KBC Rebro pobjegao višestruki ubojica Srđan Mlađan, ali ističu da je riječ o osobi istih inicijala koji je približno istih godina kao Mlađan, zbog čega je došlo do zabune.