strašna nesreća

Vlasnik kuće u koju se zabio kamion u Mirkovcima: 'Neopisivo i jezivo'

07.02.2024 u 19:39

Bionic
Reading

U zoru, oko 6.20 sati kamion je sletio s ceste u Mirkovcima i zabio se u obitelj, točnije u dječju sobu u kojoj je spavala 14-godišnja djevojčica

Cijela kabina kamiona završila je u sobi djevojčice. Krevet joj je odguran na drugu stranu sobe, ali pukom srećom, nije zadobila ozljede opasne po život. Hospitalizirana je u vinkovačkoj bolnici.

'Što da vam kažem, neopisivo i jezivo. Probudio sam se i išao popiti kavu. Prvo sam pomislio da je puklo staklo, a onda se zatresla i kuća. Da nije bio potres, pomislio sam. Nije prošao minut, moja gospođa dolazi i govori, dolazi srušio se krov. Ma nemoguće, pomislio sam. Kada sam došao gore, nisam mogao otvoriti vrata. Razvalio sam vrata kako bih došao do djeteta koje je spavalo u svojoj sobi. Odvukao sam je van, no kada sam pogledao to nije pao krov, već je kamion uletio u kuću', ispričao je za RTL Danas Marko Miškić, vlasnik kuće.

Kaže kako je bio u bolnici s djetetom.

'Zašivena joj je glava, žali se da je bole slezena i ostaje u bolnici da se vide sve pretrage. Ja se nadam da će biti sve OK', kazao je te dodao kako je za dijete to bio šok.

  • +9
Kamion uletio u kuću u Mirkovcima Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Miškić je rekao kako će vidjeti što će dalje jer kuću 'tako ne može ostaviti', ali financijski nije sposoban jer niti žena niti on nisu u radnom odnosu.