ZNAKOVITE INDICIJE

Užas u Tučepima: U borovoj šumi pronađeno tijelo muškarca

26.04.2023 u 18:49

Bionic
Reading

Treći dan potrage za 37-godišnjim Nicolasom Miguelom Bilicichem, Argenticem s prebivalištem u Zagvozdu, nažalost ne donosi dobre vijesti jer su pripadnici HGSS-a Makarska, vatrogasci i policajci, u dubokoj borovoj šumi u Gornjim Tučepima, ispod zaseoka Vitlići gdje se nalazi zipline, pronašli tijelo, za sada, nepoznate osobe, javlja Slobodna Dalmacija

Potraga je započela jutros sa šest timova HGSS-a i potražnim psima te policajcima i vatrogascima, a tijelo je pronađeno u poluraspadnutom stanju, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

Slobodnoj Dalmaciji nije službeno potvrđeno da je riječ o tijelu Argentinca kojem se trag izgubio prije šest dana i koji je zadnjih godinu i pol dana živio u Zagvozdu. Čeka se izvješće PU splitsko-dalmatinske i HGSS-a.

Podsjetimo, policija je tragala za muškarcem nestalim 18. travnja. Nestali Argentinac govorio je hrvatski i španjolski jezik. 

Uz cestu u Gornjim Tučepima pronađen je otključani stari BMW, a u vozilu su bili novčanik, mobitel i osobne stvari nestalog Argentinca. BMW mu je ustupio don Ivan Turić, kao i smještaj u Župi.