lakše ozlijeđen

U Šibeniku napadnut radnik trgovine jer je nosio Hajdukovu majicu?

23.08.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Dvojica muškarca napali su i ozlijedili radnika trgovine u centru Šibenika u srijedu ujutro, a navodno je napadnut jer je nosio majicu s obilježjima HNK 'Hajduk' iz Splita

Radnik trgovine lakše je ozlijeđen, a slučaj su prenijeli mediji i naveli kako je navodno riječ o navijačkom nasilju. Službeno priopćenje Policijske uprave šibensko- kninske uslijedilo je tek u poslijepodnevnim satima, a nakon cjelodnevnog medijskog pritiska, s obzirom na aktualnu temu navijačkih nereda. U njemu se navodi mjesto i vrijeme napada, bez otkrivanja većeg broja informacija ili službene potvrde da se radi o navijačkom nasilju.

U razgovoru za Hinu, glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić rekao je da o slučaju ne može govoriti dok istraga ne bude gotova te nije htio komentirati odugovlači li se s informacijama jer je riječ o „vrućoj temi“.

„Jutros oko 6,35 sati u Šibeniku, došlo je do verbalnog i zatim tjelesnog napada na 57-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a po dovršetku ćemo vas obavijestiti o poduzetom“, navodi se u službenom priopćenju PU šibensko- kninske županije.

Iz Opće bolnice u Šibeniku izvijestili su da je zaprimljen pacijent na objedinjeni hitni bolnički prijem tijekom jutarnjih sati. "Nakon incidenta u centru grada pacijent je obrađen, napravljena dijagnostička obrada i kirurško zbrinjavanje pacijenta, a ozljede su okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede te je nakon zbrinjavanja otpušten na kućnu njegu", naveli su iz bolnice.