velika zarada

Sestre organizirale prostituciju u Zagrebu. Klijent: Bio sam razočaran

25.04.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Zagrepčanke, sestre M.M. (34) i U.B. (28) su prema optužnici zagrebačkog tužiteljstva organizirale lanac prostitucije u Novoj Galeriji u Španskom, ali i na drugim lokacijama

Njihov krimen, piše Jutarnji list, datira od početka 2017. pa sve do jeseni 2022. kada su im planove pomrsili kriminalisti. Na osnovu posebnih dokaznih radnji snimljenih telefonskih razgovora zaključeno je da su za cilj imale podvoditi djevojke kako bi se materijalno okoristile.

Muškoj klijenteli željnoj seksualne pažnje i erotskih masaža javljale su se na telefone objavljene u oglasniku te su u najmanje 245 puta sredile ‘posao‘. Policija je izračunala da su seksualne radnice sestrama svodnicama davale polovicu zarade, pa su prema tome zaradile najmanje 30.173 eura.

Pružateljice usluga bile su pod nadimcima Mazna plavušica, Atraktivna plavušica, Grudi 4, Plava bomba 35, Lea, Luce brineta, Naomi..

Svodnice su priznale da su organizirale prostituciju, a tužitelji traže dvije godine zatvora za stariju, a za mlađu predlažu godinu i osam mjeseci, ali i da se svaka kazni novčano sa 10.000 eura.

No nisu svi klijenti bili zadovoljni.

U stanu me dočekala žena stara 40 do 45 godina. Pitao sam je gdje je ona od 30 godina, na što mi je rekla da je to ona, ali da ‘mora malo‘ radi marketinga. Okrenuo sam se i izašao van – opisao je jedan klijent policiji.